Ga naar de inhoud

Nieuwe releases November uit Noord-Holland

Met een laatste maand die is begonnen van het jaar 2021, is er ook het nodige nieuwe materiaal uitgebracht uit Noord-Holland waar we niet zo maar omheen kunnen. We werken daarbij weer samen met onze vrienden van 3 voor 12 Noord-Holland waarmee maandelijks een Vloedgolf editie de lucht in gaat of die je online kunt volgen bij ZFM Zandvoort.

Nederlandstalig

Nederlandstalige muziekliefhebbers zijn in de maand behoorlijk aan hun trekken gekomen, want met Bent Mettentee, Een Kasper en niet te vergeten Rens & CRZE zijn er drie Nederlandstalige songs uitgebracht. Waar Paul Bond zijn debuut EP of mini-album ‘Sunset Blues‘ live heeft uitgebracht, brengt broer Frank een single uit waar een bijzonder verhaal aan vastzit. Frank wil het album afmaken van Francis Alban Blake die in 2018 is verdwenen. Francis Alban Blake is het pseudoniem van Frans de Blaak uit Warder die muziek maakt, maar van huis uit filosoof is en volgens Frank moeite heeft met de hedendaagse tijd. Zeker na het overlijden van zijn vrouw in 2018 en waardoor hij niet veel later verdwijnt.

De officiële clip van Minck

Divers

In het oor springend is het nieuwe werk van Minck en de vette nieuwe single van 3 Point Landing uit Alkmaar met ‘Baba Yaga’. Het is niet het enige nieuwe materiaal wat uit Alkmaar komt, want Sterre Weldring debuteert met haar EP ‘Lost Lights’. Dan is er een single ‘Where To Go From Here’ van de Enkhuizense band Lights Out die we bijna over het hoofd zien.

Sterre Weldring met ‘Remedy’ in het programma van Giel Beelen op NPO Radio 2

Albums

Aan albums geen gebrek. Zo debuteert Pony Machine met ‘Ordinary Things‘, maakt Danny Guinan indruk met ‘Now Is The Time‘ en komt Marianne Ligthart het album ‘Redisgning‘. Josha Daniel brengt zijn tweede soloalbum ‘Awake‘ uit en klinkt blues van Harlem Lake door op hun debuutalbum ‘A Fools Paradise Volume 1‘. Er is veel te beluisteren van deze voorlaatste maand in 2021.

De single ‘Close To Me’ van het album ‘Awake’ die Josha Daniel heeft uitgebracht in november

Spotify

Wie nieuwsgierig is, kijkt op de lijst via Spotify van het uitgebrachte materiaal.

Delen via