Ga naar de inhoud

2023-08. Stamgast Jacob D Edward zingt nu over Francis Alban Blake

In aanloop naar zijn EP presentatie in PX Volendam brengt Jacob D Edward en eigengemaakte song over Francis Alban Blake tijdens de 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf editie van februari. Het is een opvallende song die de Volendamse songwriter speelt en die niet is te vinden op zijn debuut EP Threshold en die hij uitbrengt bij King Forward Records.

Teefonisch gesprek

Naast het liveoptreden van Jacob D Edward is er ook een telefonisch gesprek met Anne over haar debuut EP The Unknown die ze heeft uitgebracht bij M.A.R.S. Label Group. Meer over de inhoud van de EP is te vinden op deze website.

  1. Gesprek met Anne over The Unknown in Alternative FM op 230223 Alternative FM 8:03

Op deze website is meer te vinden over Anne’s debuut EP The Unknown, waarbij ze bij het titelnummer een videoclip heeft gemaakt.

De clip hij het titelnummer van Anne’s debuut EP

Livemateriaal met Harlem Lake

Naast dit alles is er bijvoorbeeld ook materiaal te vinden wat inmiddels is uitgebracht, zoals I Wish I Could Go Running van Harlem Lake dat bij het uitgebrachte live album Volition Live hoort.

Van de live single is bewegend beeld gemaakt tijdens een optreden van de Nederlandse bluesband

Morpheus

Een andere opvallende naam is die van Morpheus. Onlangs is de single Burning In Paris uitgebracht, maar de chansonnier is al bezig met nieuw materiaal.

Een liveversie van de laatste single die Morpheus heeft uitgebracht

Verrassing en terugkijken

Dan is er nog Jacob D Edward zelf die weer met een verrassing komt. Vorig jaar brengt hij zijn versie van More Is Not The Answer van Francis Alban Blake, dit keer brengt hij een eigen nummer over de inmiddels overleden, filosofische, poΓ«tische muzikant uit Warder. Dit alles is uiteraard terug te zien in de samenvatting.

De samenvatting met stamgast Jacob D Edward

Terugluisteren

Terugluisteren kan ook, want vanavond is de herhaling van de uitzending weer als vanouds terug te horen via onder meer de website van ZFM Zandvoort, maar ook via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort en de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN.

  1. Uitzending 2023-08, uur 1 AlternativeFM 56:24
  2. Uitzending 2023-08, uur 2 AlternativeFM 56:48
  3. Uitzending 2023-08, uur 3 AlternativeFM 56:58
Delen via