Ga naar de inhoud

2023-05. Eerste voorronde van Rob Acda Award centraal bij herhaling

Op de dag dat de tweede voorronde van de Rob Acda Award in het Patronaat op het programma staat, is er vanavond een terugblik van de eerste voorronde bij ZFM Zandvoort. Kortom voor wie het maandag heeft gemist is er tussen 19 en 21 uur de herhaling van wat er afgelopen maandagavond is uitgezonden met Bangs (Guusje Schuit), Oliver Aron, Phil Meds en Chai. Op deze website is meer te vinden over deze eerste voorronde van donderdag 26 januari.

Telefonisch gesprek

In het laatste uur van de uitzending die afgelopen maandagavond te horen is geweest, zit een telefonisch gesprek met met Michelle Tuyp van Lorem Ipsum. Zij presenteren vanavond in de Cinetol Amsterdam hun EP Bitter Garnish.

  1. Gesprek met Michelle Tuyp van Lorem Ipsum over de EP Bitter Garnish in Alternative FM op 300123 Alternative FM 9:13

Wortels

Nieuwe muziek is er eveneens te horen. Ooit is Roufaida Aboutaleb zoals ze voluit heet, onder Southbound en samen met Joost Wesseling bij ons in de uitzending geweest. Inderdaad…ze is de dochter van de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. Wie goed luistert naar haar laatste single hoort wel degelijk haar wortels in door.

De lyric clip van Roufaida’s laatste single

Muziek uit Utrecht

Net als bij Roufaida presenteert de Utrechtse indy pop-noir band Baker-Miller Noir zich met hun debuutsingle Ashes. Eerder op deze website hebben we hier al de nodige aandacht gegeven.

De clip bij de single van de Utrechtse band Baker-Miller Noir

Nog een nieuwe band uit Utrecht is City Safari die hun debuutsingle Monkey Business hebben gedropt.

Ook een lyric clip van City Safari uit Utrecht bij hun single

Nieuw materiaal uit Den Haag

Als laatste is er de nieuwe Haagse band Captain Scarlet die met hun eerste EP de eerste schreden hebben gezet in het Nederlandse muzieklandschap.

Het debuut van Captain Scarlet via Spotify

Terugluisteren

De uitzending is vanavond terug te beluisteren tussen 19 en 22 uur via DAB+ 6A, 106.9 FM (vrije ether Zandvoort), de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2023-05, uur 1 AlternativeFM 56:47
  2. Uitzending 2023-05, uur 2 AlternativeFM 56:17
  3. Uitzending 2023-05, uur 3 AlternativeFM 56:47
Delen via