Ga naar de inhoud

2022-27. Popkanjers, tweelingen en veel meer tijdens reguliere uitzending

Een huis niet meer willen verlaten, Popkanjers, tweelingen en grunge met stevige stoner en roots rock vullen de uitzending van de eerste donderdag in juli op ZFM Zandvoort. Daarnaast toch het nodige nieuwe materiaal wat eerder is uitgebracht met hagelnieuw werk dat op de vrijdag na de uitzending is verschenen.

Interviews en gesprekken

De telefonische interviews zijn gevoerd met Nana M. Rose over haar nieuwe single I Don’t Wanna Leave Your House No More en Harley Francine met hun album Derailed. Beide interviews tref je aan in het nieuwsartikel over de nieuwe single van Nana M. Rose en de recensie van de band uit Ommen op deze website. Verder is er een gesprek met Dish 12 met de single Twins en met Frank Bond over de Popkanjers van NH-Pop. Deze vormen van subsidie gaan in samenwerking met het Prins Bernhard Cultuurfonds.

  1. Gesprek met Frank Bond over de Popkanjers van NH-Pop in Alternative FM op 070722 Alternative FM 8:04
  2. Gesprek met Dish 12 over de single Twins in Alternative FM op 070722 Alternative FM 11:15

Veel besproken album

Verder twee tracks van het nu al veel besproken album Misfits wat The Stone Souls uit Zevenaar hebben uitgebracht in juni. De recensie staat op deze website. Daarnaast ook materiaal van onder meer Holysloot en Démira die hun nieuwe materiaal al hebben gegund voordat hun singles Think Again en Metropolis zijn verschenen op vrijdag 8 juli.

De clip bij de meest recente single van Eruption Artistique

Terugluisteren

De uitzending is wederom terug te beluisteren via onder meer ZFM Zandvoort op maandagavond tussen 20 en 23 uur.

  1. Uitzending 2022-27, uur 1 AlternativeFM 56:33
  2. Uitzending 2022-27, uur 2 AlternativeFM 57:02
  3. Uitzending 2022-27, uur 3 AlternativeFM 57:00
Delen via