Ga naar de inhoud

Volledige line-up Baroeg Open Air 2022 bekend

Zaterdag 10 september 2022 vindt Baroeg Open Air plaats in het Rotterdamse Zuiderpark. Er is wederom een divers programma samengesteld binnen de harde en alternatieve muziek. Op het programma staan o.a. de grindcore van Napalm Death, de futurepop van VNV Nation, de digital hardcore van Atari Teenage Riot, de hardrock van Hardcore Superstar, de death / thrash metal van Rotterdams’ trots Thanatos en nog veel meer.

Baroeg Open Air 2019 Foto: Martijn Berlage

(persbericht Baroeg Rotterdam/Foto’s Martijn Berlage)

Nieuw podium: Stroomstoot

Dit nieuwe mini-podium bij de Electronic Stage is een knus en intiem soundsystem. De muziek op Stroomstoot kan spannend zijn, confronterend of raar, maar staat altijd strak van de energie. Op deze eerste editie vliegen de vonken er vanaf bij stijlen als analoge rave, Rotterdamse drum ’n bass, opzwepende jungle, stuiterende psytrance, donkere tekno en melodieuze electro.

Baroeg Open Air 2019 Foto: Martijn Berlage


Puppi’s Plee Sessies

De Plee Sessies hebben een andere naam. Puppi de Jong – Baroeg veteraan in hart en nieren – is begin dit jaar plotseling overleden aan een hersenvliesontsteking. Baroeg Open Air heeft haar ter nagedachtenis een plekje gegeven bij haar favoriete stage.

Baroeg Open Air 2019 Foto: Martijn Berlage

Duurzaamheid

In het kader van duurzaamheid kiest Baroeg Open Air ervoor om merchandise van milieuvriendelijk materiaal te verkopen. Verder wordt er gebruik gemaakt van recyclebaar PET-plastic. Wanneer bezoekers één meter bekers inleveren bij het beker inleverpunt, ontvangen zij een consumptiemunt. Zo wordt het veld schoongehouden en streeft de organisatie naar een schoon Zuiderpark na afloop. 

Baroeg Open Air 2019 Foto: Martijn Berlage
Delen via