Ga naar de inhoud

Nana M. Rose komt met nieuwe single op 1 juli

De nieuwe single I Don’t Wanna Leave Your House No More van Nana M. Rose is onderweg en verschijnt op 1 juli. Volgens de muzikante is het een luchtig indie-folknummer die Nana heeft geschreven tijdens de schijnbaar eindeloze maanden van lockdown. Inmiddels verblijft Nana alweer geruime tijd in Londen, maar blijft ze bewegen binnen de bitterzoete ruimte tussen liefde en verlangen, geïnspireerd door haar eigen relatie.

Foto: Mary Waters

Anders

De EP Morning Drops & Lemon Seeds dateert alweer van vorig jaar en deze EP heeft Nana destijds gepresenteerd een behoorlijk zo niet overvolle Bitterzoet Amsterdam. Een vervolg op die uitgebrachte EP is de nieuwe single zeker anders. Nana’s stem klinkt op deze single meer ingetogen, maar is het vanouds gewoon loepzuiver.

  1. Gesprek met Nana M Rose over de single I Don’t Wanna Leave Your House No More in Alternative FM op 070722 Alternative FM 9:46

Zachte drumbeat

Op I Don’t Wanna Leave Your House No More is een zachte drumbeat te horen. Tederheid is misschien wel een belangrijk kenmerk op deze single. Ze laat een meer zachtere kant van zichzelf horen en daarmee verschilt de nieuwe single met het vorige materiaal.

PR Foto

Liefde en verlangen

Op I Don’t Wanna Leave Your House No More klinken de momenten door van liefde en verlangen in langeafstandsrelaties. ,,Ik schreef het nummer op een van die zondagavonden toen ik net terug was van een weekend met mijn vriend”, vertelt Nana over haar nieuwe single.

Ontsnappen aan dagelijks leven

Het stel kan elkaar alleen in het weekend zien, vaak minder – zeker nu Nana in Londen woont, ver weg van haar huis, Nederland. ,,Door in zijn aanwezigheid te zijn, kan ik ontsnappen aan het dagelijks leven. Hij geeft me een veilig gevoel. Dus de laatste tijd, als ik naar huis moet, blijf ik liever gewoon”, zegt ze over I Don’t Wanna Leave Your House No More.

Delen via