Ga naar de inhoud

2022-25. Lifeblood geeft visitekaartje af tijdens liveoptreden

De band Lifeblood uit Uithoorn en Aalsmeer heeft op donderdag 28 juni in de uitzending bij ZFM Zandvoort hun visitekaartje afgegeven. De winnaars van de Popprijs Amstelland 2022 in de P60 spelen vier nummers in een semi akoestische set. Normaal laat Lifeblood een veel pittiger geluid horen, maar dat is in de Zandvoortse studio minder geschikt.

Dijkstra en Evenblij Ter Plekke

Het visitekaartje wat Lifeblood bij ons hebben afgegeven, doen ze eigenlijk al eerder. In een liveoptreden doen ze een zelfde soort setting en tijdens het NPO Radio 1 programma van Dijkstra en Evenblij Ter Plekke op 5 juni.

Het optreden van Lifeblood met Move On eerder bij NPO Radio 1 van Dijkstra en Evenblij

A Waiting Game

Naast het geluid van Lifeblood, is er ook aandacht voor de EP A Waiting Game van Channah. Op deze website is ook het telefonisch gesprek met Channah terug te vinden.

NieuW materiaal

Verder is er aandacht voor nieuw materiaal van Flora Sophi met de single My Body en Kafka met de single Vikings. In mei heeft Milou Mignon al haar EP Onder De Sterren met een optreden in Bakkum gepresenteerd, maar op de EP staat Discodier die de nodige aandacht mag krijgen.

De clip bij Discodier

Popkanjers

Vooruitlopend op de 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf van juni, aandacht voor Babs. De reden is dat zij via het popplatform NH-Pop in aanmerking is gekomen voor de Popkanjers. Dit is een subsidie waarmee ze weer drie nieuwe singles kan gaan uitbrengen. In de uitzending is het titelnummer van haar laatste EP De Reflectie te horen maar eerder heeft Babs de single Blind Blijven uitgebracht.

De clip bij de laatste single van Babs

Terugkijken

De samenvatting van het liveoptreden met Lifeblood is terug te bekijken. Voor de echte liefhebbers is ook de hele uitzending terug te zien via YouTube.

De samenvatting van Lifeblood tijdens de uitzending van 23 juni

Terugluisteren

Uiteraard is de uitzending terug te beluisteren op maandagavond tussen 20 en 23 uur via onder meer de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2022-25, uur 1 AlternativeFM 56:49
  2. Uitzending 2022-25, uur 2 AlternativeFM 56:46
  3. Uitzending 2022-25, uur 3 AlternativeFM 57:00
Delen via