Ga naar de inhoud

Nieuwe releases Oktober uit Noord-Holland

Waar september behoorlijk wat materiaal heeft opgeleverd aan single materiaal, is oktober een maand met een compleet album van Kafka met de nodige nieuwe singles. Singles zijn er onder meer van Nevin, Paul Bond, Sven Ross en niet te vergeten Panda Noir en 3 Point Landing.

Nevin

Nevin werkt hard aan haar debuut EP. ‘Nonexistent Springs’ is de eerste single die de songwriter uit Amsterdam heeft afgeleverd en daarbij heeft ze een optreden gedaan tijdens 3 Voor 12 Noord-Holland Vloedgolf in ons programma. De tweede single ‘Backseat Show’ is onderweg.

De eerste single van Nevin

Paul Bond

Paul Bond is de songwriter die op dit moment het meest actief is. Op dit moment treedt hij op in een aantal theaters en zalen samen met Ricky Koole. Nadat eerder ‘Sunset Blues’ is verschenen, heeft Paul afgelopen maand ‘Same Song, Different Groove’ uitgebracht. Deze twee singles zijn straks ook nog terug te vinden op de EP ‘Sunset Blues’ die Paul op 18 november presenteert in De Roode Bioscoop in Amsterdam. Bovendien is Paul in onze uitzending van 4 november te horen geweest.

Vlak voor november is begonnen, hebben ook de dames van Loupe hun single ‘Fair Enough’ uitgebracht

Alkmaar en Haarlem

De Alkmaarse band 3 Point Landing en van origine Haarlemse band Panda Noir zijn eveneens op de radar gekomen. 3 Point Landing heeft ‘Haunted’ uitgebracht en Panda Noir heeft de tweede single ‘Black’ uitgebracht. Beide singles zijn bij ons te horen geweest en ook hier heeft 3 Voor 12 Noord-Holland aandacht besteed voor het materiaal wat deze twee band hebben uitgebracht.

Spotify

Een lijst van het uitgebrachte materiaal is te vinden op Spotify.

De Amsterdamse band Kite Arcane met ‘Strong Woman’ is één van songs die in Noord-Holland is uitgebracht
Delen via