Ga naar de inhoud

2021-44. Paul Bond neemt voorschot op presentatie EP ‘Sunset Blues’ in Alternative FM

De uitzending van 4 november is een voorschot die Paul Bond neemt op de presentatie van zijn EP ‘Sunset Blues’ op 18 november in De Roode Bioscoop in Amsterdam. Paul heeft in deze uitzending een liveoptreden gedaan in onze uitzending en begint zo waar met een nummer van Nobelprijswinnaar Bob Dylan.

Jaarlijks terugkerend ritueel

Het is ook een jaarlijks terugkerend ritueel in de studio van ZFM Zandvoort. Paul die live komt spelen en de aanloop naar deze uitzending is eigenlijk al even zo bijzonder, omdat de songwriter en muzikant uit Volendam in augustus deze datum heeft neergezet, zonder dat we een bevestiging terug hebben gegeven. Alles kan snel en wat op het begin van woensdag 3 november is afgesproken, krijgt een dag later een vervolg.

Huiskamersfeer in de studio

Interviews en gesprekken

Het is niet het enige, want in de uitzending zijn er weer de nodige telefonische gesprekken gevoerd over het nieuwe materiaal wat hagelnieuw is tot bijna een week oud.

  1. Gesprek met Bent Mettentee over de single Sam in Alternative FM op 041121 Alternative FM 7:13
  2. Gesprek met Frank Schalkwijk van Elephant over de single Calling in Alternative FM op 041121 Alternative FM 8:39
  3. Gesprek met Roos Meijer over haar debuutalbum Why Don’t We Give It A Try in Alternative FM op 041121 Alternative FM 7:44

Nieuw materiaal

Het nieuwe materiaal zit in het album ‘Redisigning’ van Marianne Ligthart uit Enkhuizen en de EP ‘Rubix’ van Sommerhus. Zowel het album van Marianne en Sommerhus zijn een dag later uitgebracht via de gebruikelijke muziekplatformen. Daarnaast hebben we ook de nieuwe single van Sterre Weldring ‘I Am Gone’ die afkomstig is van haar debuut EP ‘Lost Lights’ (uitgebracht op Revanche Records) en Roos Meijer met de titeltrack van haar debuutalbum ‘Why Don’t We Give It A Try?’

Ongezien en Veelzeggend

Wie ongezien een plekje krijgt, is Eelke. De van oorsprong Gelderse muzikant uit Ermelo heeft afgelopen week een nieuwe single uitgebracht. Een veelzeggende titel in juist onzekere tijden.

De audio van Eelke op YouTube

De uitzending terugbeluisteren

Uiteraard kun je duitzending van donderdag 4 november weer terugluisteren.

  1. Uitzending 2021-44, uur 1 AlternativeFM 55:46
  2. Uitzending 2021-44, uur 2 AlternativeFM 56:59
  3. Uitzending 2021-44, uur 3 AlternativeFM 56:55
Delen via