Ga naar de inhoud

2021-43. Radiodebuut van Nevin tijdens liveoptreden bij 3 Voor 12 Noord-Holland Vloedgolf in Alternative FM

Tijdens de editie 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf van oktober, heeft Nevin haar radiodebuut mogen maken in Alternative FM bij ZFM Zandvoort. Met single ‘Nonexistent Springs’ heeft Nevin al de aandacht weten te trekken bij de collega’s van 3 voor 12 Noord-Holland. In de uitzending vertelt ze waarom ze muziek is gaan maken.

Gesprek met Joëtta Zoetelief

In het enige telefonische gesprek wat is gevoerd, heeft Joëtta Zoetelief verteld over haar debuut EP ‘Narrative’. Van de EP hebben we het titelnummer ‘Narrative’ laten horen. Joëtta is niet de enige geweest. Een EP waar de Amsterdamse muzikante misschien wel iets van zichzelf heeft prijs gegeven over hoe zij denkt en voelt.

  1. Gesprek met Joëtta Zoetelief over haar EP Narrative tijdens 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf in Alternative FM op 281021 Alternative FM 7:26
Artwork ‘Narrative’ door Lisette van de Graaf

EP debuut van Juliet

‘Naakt Door De Stad’ is de debuut EP van Juliet. Op donderdag hebben we ‘Raamkozijn’ tijdens de Vloedgolfuitzending laten horen. Op datzelfde moment heeft Julia Schellekens haar EP gepresenteerd in het Amsterdamse Mascini Theater en waar de collega’s van 3 voor 12 Noord-Holland aanwezig zijn geweest.

Nieuw materiaal

Nieuw materiaal is onder meer afkomstig van Kite Arcane uit Amsterdam. Eerder deze zomer heeft de Amsterdamse band met Rob Klerkx, frontman Christian Mendez en Filippos Zisopoulos ‘Equality’ uitgebracht. Afgelopen week hebben ze hun tweede single ‘Strong Woman’ uitgebracht die volgens ons goed genoeg is om landelijke aandacht te krijgen.

Teruglzien

Met liveoptredens is er ook een livestream geweest. Deze is te zien via YouTube

Terugluisteren

De uitzending van donderdagavond 28 oktober is hier onder terug te beluisteren.

  1. Uitzending 2021-43, uur 1 AlternativeFM 56:18
  2. Uitzending 2021-43, uur 2 AlternativeFM 56:54
  3. Uitzending 2021-43, uur 3 AlternativeFM 56:58
Delen via