Ga naar de inhoud

2024-05. Een onderhoudende maandagavond

Met een Rob Acda Award die afgewerkt wordt op donderdagavond, betekent dat het programma een aantal malen van 18 tot 21 uur is te horen op de maandagavond bij ZFM Zandvoort. 5 februari is de eerste van vijf uitzendingen op die maandagavond, hoewel er op donderdagavond 22 februari en 7 maart wel weer een uitzending is van 19 en 22 uur op de donderdagavond.

Interviews en gesprekken

In deze uitzending aandacht voor telefonische gesprekken met Nora Iburg van New Original Architects vanwege hun EP N.O.R.A., Mariska Lie-A-Ling van Von Veh en Erny Green van Kaspar Baum vanwege hun album World Wide Willow.

  1. Gesprek met Nora Iburg van New Original Rhythm Architects over hun EP NORA in Alternative FM op 050224 Alternative FM 9:35
  2. Gesprek met Mariska Lie-A-Ling van Von Veh over de single Unreal in Alternative FM op 050224 Alternative FM 7:50
  3. Gesprek met Erny Green van Kaspar Baum over hun album World Wide Willow in Alternative FM op 050224 Alternative FM 11:35

Muziek en clips

Tijdens de uitzending is muziek gedraaid met daarbij behorende clips, zoals bij de Zandvoortse Nederhoppers Siggy & D1ns die met een nominatie op zak bij de nieuwkomers meedingen voor een Edison.

De meest recente single van Siggy & D1ns

Mariska Lie-A-Ling heeft in de uitzending verteld over de nieuwe single Unreal van Von Veh. Ze is echter ook te horen op een uitgebrachte single The Cards We Draw van Tobias Bader die in januari is verschenen.

De clip die is gemaakt door Amalia de La Vega van Dead End Gallery

In het gesprek met Erny Green is het verhaal van Adrian Borland voorbijgekomen, die ooit deel heeft uitgemaakt van The Sound.

Het eerbetoon van Kaspar Baum aan Adrian Borland van The Sound

Binnenkort verschijnt van ALOYSE de nieuwe single Wrong Side Of The Bed. In de uitzending is ongeveer een minuut de single Invisible te horen.

De clip bij Invisble

Hoewel het alweer een tijd terug is dat Eva Valery haar EP And So I Grow heeft uitgebracht, is de single Not My Problem te horen in deze uitzending.

De veelzeggende clip bij de single

Terugluisteren

Van deze uitzending zal de herhaling niet te horen zijn, maar is deze wel in zijn geheel in dit bericht te beluisteren.

  1. Uitzending 2024-05, uur 1 AlternativeFM 57:21
  2. Uitzending 2024-05, uur 2 AlternativeFM 56:23
  3. Uitzending 2024-05, uur 3 AlternativeFM 56:40
Delen via