Ga naar de inhoud

2023-46. De pure en zuivere songs van Joyce Martens

Het aandeel van Fred Heij die bij ZFM Zandvoort op zaterdag tussen 17 en 19 uur Entertainment 4 You doet, is niet geheel onbelangrijk, want daar is Joyce Martens op 27 mei voor het eerst live te horen. Alleen zit de Brabantse songwriter niet stil en werkt ze weer aan nieuw materiaal. Haar songs en haar wijze van uitvoeren, leveren soms momenten van ontroering op, omdat ze zichzelf begeleid op ukelele, wat juist die zuiverheid en puurheid oplevert. Tijdens de uitzending heeft ze haar nieuwe single Winter laten horen.

De meest recente single van Joyce Martens

Interviews en gesprekken

Tot zover de introductie van Joyce Martens, want naast haar optreden in de studio, zijn er ook gesprekken met Emmanuel Boateng van Stay Away From Dante en Danny van Tiggele die met La Belle Époque Volume 2 landelijke aandacht krijgt. Op deze website is meer te vinden over het muzikale project.

  1. Gesprek met Emmanuel Boateng van Stay Away From Dante over de maxi single Welkom Bij De Voorstelling in Alternative FM op 161123 Alternative FM 6:58
  2. Gesprek met Danny van Tiggele over het album La Belle Epoque in Alternative FM op 161123 Alternative FM 8:21

Nieuw en recent muziekmateriaal

Nieuw en recent materiaal is er tijdens de uitzending te horen. De verse clip van Westone met Out Of Mind is er weer een vol met verwijzingen naar het eerdere bewegend materiaal van de Hoornse band.

Herkenbare elementen in de meest recente clip van Westone

Recent materiaal is afkomstig van Bas Beenackers die nu zelf muziek maakt. Bas is ook bekend van de Utrechtse band My Blue Van waar we al eens eerder wat over hebben gemeld.

Van de single Polly heeft Bas een clip gemaakt

De Zuid-Hollandse band Turmoil is al eens eerder te zien en te horen geweest in een uitzending van Alternative FM. In deze uitzending komt While On My Way voorbij en waar de band deze eerder hebben laten horen bij Countryland die dit hebben vastgelegd op hun eigen YouTube kanaal.

De studiosessie in Countryland van Turmoil met While On My Way

Terugkijken

Het liveoptreden van Joyce Martens is in een samenvatting terug te zien.

De samenvatting met gast Joyce Martens

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2023-46, uur 1 AlternativeFM 56:30
  2. Uitzending 2023-46, uur 2 AlternativeFM 56:51
  3. Uitzending 2023-46, uur 3 AlternativeFM 56:47
Delen via