Ga naar de inhoud

2022-45. Turmoil laat de muziek spreken

De Utrechtse band Turmoil heeft met hun muziek in de meest recente uitzending bij ZFM Zandvoort een groot aandeel gehad. Met maar liefst zes nummers hebben ze werk van hun laatste EP Volume 1 laten horen.

Geen telefonische interviews

Met het aantal nummers wat de americana band laat horen, is er weinig ruimte voor telefonische interviews en die ontbreken dan ook in de uitzending. Dat geeft wel weer ruimte voor nieuw en recent materiaal.

Recent en nieuw materiaal

In deze aflevering zijn dat onder meer materiaal van Bonna Nikki met I Won’t Let You Go, Lilith Merlot met Burn Your Bridges, Sam Saxton met Take A Ride, Marlou Vriens met 2nd Of August, simualtion adaptation met Can’t Figure This Out, Von Veh met Atone Josha Daniel met Undertow, Sven Ross met Between You And Me, en The Bullfight met de track The Incantation wat afkomstig is van hun ‘spoken word’ album Some Divine Gift. Op deze website vind je meer informatie over dat album.

De clip bij de meest recente single van Josha Daniel

Samenvatting

Van de uitzending is een samenvatting gemaakt. Voor de fijnproevers is er ook de hele uitzending op YouTube.

De samenvatting met Turmoil

Terugluisteren

Terugluisteren kan natuurlijk ook op maandagavond tussen 18 en 21 uur via onder meer ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2022-45, uur 1 AlternativeFM 56:36
  2. Uitzending 2022-45, uur 2 AlternativeFM 57:14
  3. Uitzending 2022-45, uur 3 AlternativeFM 56:59
Delen via