Ga naar de inhoud

2023-10. De vergeten single van The Sign Of Leo bij optreden van Kiwi Club

Chris Tieken en Giel Borsboom oftewel The Kiwi Club ui Leiden hebben hun liveoptreden in Alternatve FM bij ZFM Zandvoort achter de rug, terwijl de single Final Hour van The Sign Of Leo is vergeten. Een hectische aanloop naar de uitzending is de aanleiding, maar Martin Postema die een van de mensen achter The Sign Of Leo zit, wordt in de samenvatting niet vergeten.

Baker-Miler Noir

In deze uitzending aandacht voor de Utrechtse band Baker-Miller Noir die nu nog de zachte kant laat zien.

De clip bij Ashes

Interviews en gesprekken

Het laten horen van Ashes heeft alles te maken met een telefonisch gesprek over de single. In het gesprek doet Agnes Loonstra van Baker-Miller Noir meer uit de doeken over de band uit Utrecht. Naast dat gesprek is er en telefonisch interview met Naaml00s over de single Ups En Downs van de EP Gebroken Spiegels en waarbij op deze website een artikel over deze EP is geplaatst.

  1. Gesprek met Agnes Loonstra van Baker-Miller Noir over de single Ashes in Alternative FM op 090323 Alternative FM 8:20
  2. Gesprek met Naaml00s over de single Ups En Downs in Alternative FM op 090323 Alternative FM 9:49

Vergeten single The Sign OF Leo

En dan is er nog de vergeten single van The Sign Of Leo met hun laatst verschenen single Final Hour waar een clip bij is gemaakt.

De clip bij de laatst verschenen single van The Sign Of Leo

Vooruitlopend

Vooruitlopend op haar nieuwe single Sleeping With The Lights Out die FXMKE op 24 maart uitbrengt, is de single Without You gedraaid.

De clip van FXMKE bij Without You

Onderweg

Ook is er nieuw materiaal onderweg van Black Operator. In de uitzending van donderdag 9 maart het vuige Desolation Blues van de mannen uit Alkmaar en Amsterdam.

De coronaclip uit 2020 van Black Operator

Samenvatting

Van de uitzending is een samenvatting gemaakt, maar is er voor de fijnproevers de uitzending vanaf 20 uur beschikbaar op YouTube.

De Kiwi Club in Alternative FM

Terugluisteren

De uitzending is op maandagavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren bij ZFM Zandvoort via DAB+ 6A, 106.9 FM (vrije ether Zandvoort), de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2023-10, uur 1 AlternativeFM 56:19
  2. Uitzending 2023-10, uur 2 AlternativeFM 56:46
  3. Uitzending 2023-10, uur 3 AlternativeFM 56:31
Delen via