Ga naar de inhoud

2023-11. Christie vertelt ‘Onze Verhalen’

Donderdag 16 maart is het de beurt aan Christie om een liveoptreden te verzorgen tijdens de uitzending van ZFM Zandvoort, waar ze behoorlijk veel vertelt over Onze Verhalen wat ze in januari van dit jaar heeft uitgebracht. Naast het materiaal van haar tweede album, toch ook een song van haar eerste album Ontdekkingstocht.

Interviews en gesprekken

In deze uitzending voor het magistrale werk van Morpheus die vertelt over zijn EP Morphosis. Naast de moderne chansonnier vertelt Démira over haar theaterwerk in De Dochters van Nino.

  1. Gesprek met Morpheus over de EP Morphosis in Alternative FM op 160323 Alternative FM 8:45
  2. Gesprek met Démira over de Dochters Van Nino in Alternative FM op 160323 Alternative FM 9:46

Ontglipt

Net als vorige week bij The Sign Of Leo, is er weer een single aan de aandacht ontglipt. Achter Martin Malibu schuilt theatermaker Marnix Vinkenborg die na lange tijd de single Vreemden uit heeft gebracht. Daar heeft hij ook een clip bij gemaakt.

De clip Vreemden

Muziekclip

Zoals eerder vermeld, heeft Morpheus wat gezegd over de EP Morphosis. In de uitzending worden het titelnummer en de eerder uitgebrachte single Burning In Paris gedraaid. Van die laatste song is er ook een muziekclip.

Morpheus met een live versie van Burning In Paris

Nieuw en recent materiaal

Nieuwe songs zijn in deze uitzending eveneens te horen geweest, zoals de nieuwe single Love You So van Sam Saxton die op donderdag 13 april in het Haarlemse Patronaat haar albumreleaseshow geeft. Naast de nieuwe single van Sam, komt de nieuwe single You Seem To Fall van Marble Boy voorbij maar ook de single We Are The Universe van Beatfreeze die daarop een samenwerking is aangegaan met Iwan van Amersfoort en Ro Krom oftewel E1 ‘Rockattack’ Ten en Robadope Ro. Twee voormalige leden van de illustere band Gotcha!. Dat zit ook in de verwijzing Them Two The Gotcha! Crew, waarmee Wim de Vries en Joost Zoeteman van Beatfreeze de samenwerking zijn aangegaan.

King’s Indian

King’s Indian is de laatste van het rijtje nieuwe muziek. Het instrumentale nummer Port Ellen is door het Volendamse label King Forward Records uitgebracht. Achter dit muzikale verhalen schuilen de broers Michiel en Louis van Sinderen. Die laatste is drummer van AlascA waarmee het verband ook is gelegd met het label, omdat Frank Bond daar de drijvende kracht van is en frontman is van AlascA.

Terugkijken

Van de uitzending met Christie zelf is een samenvatting gemaakt op YouTube.

De samenvatting met Christie

Terugluisteren

De uitzending is op maandagavond tussen 18 en 21 terug te luisteren via ZFM Zandvoort op DAB+ 6A, 106.9 FM (vrije ether Zandvoort), de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2023-11, uur 1 AlternativeFM 56:27
  2. Uitzending 2023-11, uur 2 AlternativeFM 56:44
  3. Uitzending 2023-11, uur 3 AlternativeFM 56:54
Delen via