Ga naar de inhoud

2022-47. De oneindigende muzikale reis met Max Poolman in 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf

In de 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf editie van november bij ZFM Zandvoort laat Max Poolman horen uit welk muzikaal hout hij is gesneden. Max is sterk verweven met americana als muziekstijl en dat blijkt wel gedurende de uitzending.

Interviewmet Jacob D. Edward

Het enige telefonische gesprek is gevoerd met Jacob D. Edward over zijn nieuwe single La Belle Dame die tevens op zijn eerste EP uit gaat komen bij King Forward Records.

  1. Gesprek met Jacob D Edward over de single La Belle Dame in Alternative FM op 241122 Alternative FM 9:56

Akoestische bewerking en Nederhop

Naast de nieuwe single van Jacob D. Edward heeft Joost Laméris een akoestische bewerking gemaakt van zijn eerder uitgebrachte single Never Feels Real en de Nederlandstalige hiphopper Marvin Adam uit Zaandam met het eigen nummer Leef Weer waar hij een videoclip van heeft gemaakt.

De clip bij de meest recente single van Marvin Adam

Meer Nederhop

Rens Weijenborg is al eerder samen met CRZE tijdens de 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf van november 2021 geweest. Nu is hij samen met Jaïr en Ome Uncle actief en hebben zij als drietal de Staart Van De Draak uitgebracht. Van dat album is de single 2003 gehaald, die in de uitzending te horen is geweest. Van genoemde single heeft het drietal een clip gemaakt.

De clip bij 2003 van Rnes, Jaïr en Ome Uncle.

Meer Nedrlandstalig

Nederlandstalig is steeds meer een belangrijk onderdeel op 3 voor 12 Noord-Holland, maar ook hier in het programma. Losse Jos is al eens eerder geweest en ook hij heeft een nieuwe single met clip.

De clip bij de single Herrie

Samenvatting

Van de uitzending is een samenvatting gemaakt. Voor de fijnproevers is er ook vanaf 20 uur de hele uitzending op YouTube.

De samenvatting van de uitzending met Max Poolman

Terugluisteren

Terugluisteren kan natuurlijk ook op maandagavond tussen 18 en 21 uur via onder meer ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2022-47, uur 1 AlternativeFM 56:00
  2. Uitzending 2022-47, uur 2 AlternativeFM 57:14
  3. Uitzending 2022-47, uur 3 AlternativeFM 57:04
Delen via