Ga naar de inhoud

2022-48. Dromerige pop bij start van december

Bij de start van december is er aandacht voor de dromerige pop in Alternative FM bij ZFM Zandvoort. Geen livemuziek maar wel aandacht voor het nieuwe materiaal en de muziek die weer onder de aandacht moet worden gebracht.

Interviews en gesprekken

Een reguliere uitzending betekent ook weer telefonische gesprekken met muzikanten die met actueel materiaal zijn gekomen. In deze uitzending voor de nieuwe single van Elaine met Regen en Sophie van Hasselt over haar EP Watering My Plants en de clip bij Why Care.

  1. Gesprek met Elaine over de single Regen in Alternative FM op 011222 Alternative FM 7:50
  2. Gesprek met Sophie van Hasselt over de EP Watering My Plants in Alternative FM op 011222 Alternative FM 7:26

Nieuw materiaal

Zoals eerder vermeld in de telefonische interviews is er nieuw materiaal van onder meer Elaine en Sophie van Hasselt. Bij beide songs is een clip gemaakt.

De clip bij Regen

Sophie heeft een clip gemaakt bij de song Why Care, waarin ze nogal een obscuur personage neerzet, wat goed is af te leiden uit het telefonische interview.

De clip bij de single Why Care

Nog meer clips

In de uitzending is regelmatig werk van Nienke te horen. Van haar laatste single Blijven Rennen zit eveneens een clip.

Nienke is op weg naar haar debuut EP en heeft een clip gemaakt bij haar meest recente single

In de stijl van Depeche Mode

Het muzikale tweetal van Pol is bezig met het uitbrengen van nieuw materiaal. Daarop vooruitlopend hebben de twee broers Ruben en Matthijs Pol de single Modern Strange Love uitgebracht, die in de traditie past van het illustere Depeche Mode.

De broers Ruben en Matthijs met hun laatste single

Pech

Het telefonisch gesprek met Rens, Jaïr en Ome Uncle, is de mist in gegaan. Het drietal wil wat vertellen over de Staart Van De Draak. Inmiddels is dat gesprek verplaatst naar 8 december.

Het titelnummer van het hiphop drietal Rens, Jaïr en Ome Uncle

Nieuwe single van Eruption Artistique

Eruption Artistique heeft inmiddels de EP ICON uitgebracht. Voorafgaand daaraan, brengen Sara en Bas van Eruption Artistique nog single materiaal uit, zoals nu Moef Ga Ga.

Terugluisteren

Dit keer geen samenvatting omdat het een reguliere uitzending betreft. Uiteraard is de uitzending op de maandagavond tussen 18 en 21 uur terug te horen via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2022-48, uur 1 AlternativeFM 56:44
  2. Uitzending 2022-48, uur 2 AlternativeFM 57:04
  3. Uitzending 2022-48, uur 3 AlternativeFM 56:50
Delen via