Ga naar de inhoud

2021-47. Nederhop tijdens liveoptreden bij 3 Voor 12 Noord-Holland Vloedgolf in Alternative FM

In de meest recente uitzending van 3 Voor 12 Noord-Holland Vloedgolf in Alternative FM bij ZFM Zandvoort hebben hiphoppers Rens & CRZE met hun vibes het nodige positivisme gebracht in bange en onzekere tijden met virusvarianten en avondlockdowns. Tijdens de uitzending heeft het tweetal alleen maar nieuw materiaal laten horen wat zij later nog met een EP willen uit gaan brengen.

Interviews en gesprekken

Het liveoptreden is niet het enige geweest van deze Vloedgolf editie. In deze uitzending twee telefonische gesprekken met muzikanten die nieuw materiaal hebben uitgebracht.

  1. Gesprek met Doortje van den Berg van 3 Point Landing over Baba Yaga in Alternative FM op 251121 Alternative FM 6:46
  2. Gesprek met Nevin over Backseat Show in Alternative FM op 251121 Alternative FM 9:40

Nieuw Materiaal

In het reguliere uur Alternative FM voorafgaand aan deze Vloedgolf aflevering een spiksplinternieuwe single van Eelke met ‘This Old House’. Deze single is de opvolger van de single ‘Tomorrow Same Time’, wat de titel is van de nieuwe EP van de Gelderse songwriter.

De officiële audio van ‘This Old House’ op YouTube

Nieuw leven blijft inspiratiebron

Ooit is Marjo Kreileman onder April Rose bij ons in de studio geweest. Later is ze verder gaan met Jorah. Inmiddels is het maken van muziek wat meer op een laag pitje gezet, wat te maken heeft met haar moederschap. Het vervult haar met warmte, liefde en geluk. Iets wat Jorah ook deelt via de sociale media en YouTube. Het geluk wat haar dochter Noah heeft gebracht, brengt ze onder woorden met de song ‘A Song For Noah’ (Newborn Music Video). Het nummer zul je daarom niet op Spotify aantreffen

Een clip over een nieuw leven kan zo verschrikkelijk mooi zijn

Hoofdmoot

Hoofdmoot blijft het liveoptreden van Rens & CRZE in 3 Voor 12 Noord-Holland Vloedgolf tijdens Alternative FM op ZFM Zandvoort. Het tweetal heeft bij het presenteren van hun nieuwe materiaal met de nieuwe single ‘Lola Bae‘ waar 3 Voor 12 Noord-Holland aandacht heeft besteed. Op YouTube kun je de uitzending terugkijken.

Stevig werk

Stevig werk uit Noord-Holland is afkomstig van HOOFS. Het laatste werk dateert alweer van vorig jaar, wat voor de post-punk band uit de hoofdstad een lastige periode is geweest. Met ‘Class’ snijdt HOOFS een gevoelig thema aan. Volgens de band is het een song over het verlangen om vanuit een achtergestelde positie je droom te bereiken, maar dat er altijd iets in de weg zit.

De officiële audio van ‘Class’ op YouTube

Terugluisteren

Uiteraard is het mogelijk om de uitzending terug te beluisteren.

  1. Uitzending 2021-47, uur 1 AlternativeFM 55:45
  2. Uitzending 2021-47, uur 2 AlternativeFM 57:07
  3. Uitzending 2021-47, uur 3 AlternativeFM 57:04
Delen via