Ga naar de inhoud

2021-51. Laaste 3 Voor 12 Noord-Holland Vloedgolf in het teken van 2021

De laatste uitzending van 3 Voor 12 Noord-Holland Vloedgolf in de uitzending bij ZFM Zandvoort heeft in het teken gestaan van de producties die in 2021 zijn uitgebracht. Van Noord-Hollandse bodem een behoorlijk productief jaar, met daarbij de aantekening dat er behoorlijk wat beperkingen zijn geweest als het gaat om optredens. De tussensprint tijdens de Popronde Haarlem heeft veel vergoed, maar is te weinig geweest. Zeker nu bij plaatsing van deze samenvatting er weer een lockdown aan de gang is en waar de nodige muziekmakers nu zoiets hebben: ‘Je kunt het me doen.’

Slechts één telefonische gast

In deze uitzending slechts één telefonische gast en die is in de persoon van Frank Bond geweest. Naast zijn eigen project met Francis Alban Blake, is Frank ook actief voor het popplatform NH-Pop, wat het eerste gespreksonderwerp is geweest.

  1. Gesprek met Frank Bond over NH Pop in Alternative FM op 231221 Alternative FM 5:13
  2. Gesprek met Frank Bond over Francis Alban Blake in Alternative FM op 231221 Alternative FM 5:58

Derde deel

Wat het verhaal van Francis Alban Blake betreft, is er inmiddels ook een derde deel in de docu rond de verdwenen poëtische filosoof die muziek maakt op YouTube te vinden. Daarnaast heeft Frank een geslaagde crowdfunding weten te voeren via Voordekunst.

Deel 3 in de documentaire rond de verdwenen Francis Alban Blake

Het enige nieuwe materiaal in deze uitzending is afkomstig van Rowann die met ‘Chess’ een nieuwe single hebben uitgebracht. De bedoeling is dat er meer materiaal gaat volgen in 2022.

De officiële clip van Rowann met ‘Chess’

Terugluisteren

Uiteraard kun je de uitzending terugluisteren.

  1. Uitzending 2021-51, uur 1 AlternativeFM 56:05
  2. Uitzending 2021-51, uur 2 AlternativeFM 56:53
  3. Uitzending 2021-51, uur 3 AlternativeFM 57:19

Spotify

In de lijst van gespeelde songs, staan er drie in die we niet hebben gedraaid.

Een greep uit de producties van Noord-Hollandse bodem met 40 songs
Delen via