Ga naar de inhoud

2021-52. Jubileum King Forward Records centraal in laatste uitzending

Op 8 oktober van het afgelopen jaar viert King Forward Records een feestje vanwege hun tienjarig bestaan met optredens van muzikanten en bands die hun muziek uitbrengen op dit label. Middelpunt van dit alles is Frank Bond de man achter het label. Tijdens de jubileumavond in Club- en Buurthuis PX Volendam legt Frank uit wat et label precies is.

Interviews en gesprekken

Het levert tijdens de avond de nodige gespreksstof op, die hieronder terug zijn te beluisteren.

  1. Gesprek met Jacob D Edward tijdens 10 jarig jubileum King Forward Records op 081021 Alternative FM 5:15
  2. Gesprek met Joey Vriend tijdens 10 jarig jubileum King Forward Records op 081021 Alternative FM 4:10
  3. Gesprek met Ruud Bakker van Bakersongs tijdens 10 jarig jubileum King Forward Records op 081021 Alternative FM 3:19

Onverwachte verrassing

Een onverwachte verrassing is het uitbrengen van het album ‘Antidote’ van The New Shining op de dag van de uitzending. Naast het draaien van de single ‘I See You’, is ook de track ‘Inside These Walls’ gedraaid.

De clip met lyrics van de laatste single ‘I See You’

Inhaalslag

Een inhaalslag hebben we gemaakt met Bruno Rocco. In november heeft hij het album ‘Hard Times’ uitgebracht, waarvan wij ‘Empty House’ hebben laten horen. Op deze website hebben we dit album van Bruno onder de aandacht gebracht. Naast Bruno Rocco zijn er ook een aantal nummers uit Noord-Holland gedraaid uit 2021 waar in de uitzending van 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf van 23 december geen ruimte voor is geweest. Bij de afsluitende uitzending zijn enkele nummers gedraaid uit het muzikale jaar 2021 aangevuld met wat recenter materiaal.

De clip van ‘Empty House’

Terugluisteren

Uiteraard is de uitzending in zijn geheel hier terug te beluisteren.

  1. Uitzending 2021-52, uur 1 AlternativeFM 56:03
  2. Uitzending 2021-52, uur 2 AlternativeFM 56:57
  3. Uitzending 2021-52, uur 3 AlternativeFM 57:05
Delen via