Ga naar de inhoud

3 Voor 12 Noord-Holland Vloedgolf in Alternative FM

2021 is bijna voorbij. Een jaar waar weer de eerste volle zalen te zien zijn geweest, ondanks een lockdown die er nu is. Het is de tijd dat de meesten terugkijken en wij doen dat met een greep uit de producties van Noord-Hollandse makelij. Met 3 voor 12 Noord-Holland gaan we in vogelvlucht door een veelvoud aan Noord-Hollandse producties.

Behoorlijk veel

Als we gaan kijken van wat er allemaal is uitgebracht, dan is dat behoorlijk veel. Van indy tot folk en van hiphop tot snoeiharde rock. Het zit allemaal in deze Vloedgolf van vanavond. Als we het bekijken van wat er allemaal is uitgebracht denken we: ‘Is dat uitgebracht in 2021?’. Als het antwoord bevestigend is, dan merken we hoe snel een jaar alweer voorbij vliegt.

Liveoptredens

Tijdens de Vloedgolf uitzendingen zijn de nodige muzikanten uit Noord-Holland geweest, zoals Sterre Weldring, Wendy Moore, Nevin, KY, Jacob D. Edward en als laatste Rens & CRZE.

Het laatste liveoptreden tijdens de Vloedgolfeditie van november 2021 met Rens & CRZE

Buiten de Vloedgolf edities op de radio hebben wij eveneens live aandacht besteed aan muzikanten zoals La Nique, Paul Bond, Neko en Een Kasper. Kortom teveel om op te noemen.

Aanvang

Daarom begint de uizending vanavond al om 19.00.bij ZFM Zandvoort.

Delen via