Ga naar de inhoud

2021-45. Reguliere Uitzending met Ruim aandacht voor Francis Alban Blake

Alsof de spanning al voelbaar moet zijn geweest, met het naderende onheil over annuleringen van optredens en dat soort zaken, is in de reguliere uitzending van donderdag 11 november ruim aandacht besteed aan bands en muzikanten die net met nieuw materiaal zijn gekomen. Frank Bond is bezig met een wel heel bijzondere actie. Hij wil het album af gaan maken van Francis Alban Blake. Daarover is meer te vinden op onze website.

Interviews en gesprekken van 11 november

De gesprekken zijn ruim geweest. Marianne Ligthart behoort tot de geluksvogels en heeft haar release van het album ‘Redesigning’ in het Park Schouwburg van Hoorn kunnen afwerken. Loupe heeft dat ook enigszins kunnen doen met een optreden tijdens de Popronde Middelburg wat één van de laatste optredens is geweest van de Popronde, nadat op vrijdag de heren Rutte en De Jonge het verdict hebben uitgesproken over een gedeeltelijke lockdown. Gelukkig heeft Loupe inmiddels wel hun debuut EP ‘Older’ afgeleverd.

  1. Gesprek met Marianne Ligthart over het album Redesigning in Alternative FM op 111121 Alternative FM 9:40
  2. Gesprek met Vera Jessen Juhrend over de EP Rubix in Alternative FM op 111121 Alternative FM 10:25
  3. Gesprek met Frank Bond over Francis Alban Blake in Alternative FM op 111121 Alternative FM 12:28
  4. Gesprek met Julia Korthouwer van Loupe over de EP Older in Alternative FM op 111121 Alternative FM 11:23

Nieuw materiaal

Het nieuwe materiaal is dit afkomstig van de Martijn Bakker Band en van CHARLOT. Beide singles zijn een dag na de uitzending uitgekomen. Hetzelfde geldt ook voor het album van Harlem Lake wat een vuurdoop heeft gehad op de heilige grond in Grolloo. Het album ‘A Fool’s Paradise Volume 1′ waar we ook aandacht gaan besteden in een volgende uitzending van het programma.

De nieuwe single van Martijn Bakker met ‘Where Ever I Go’

Terugluisteren van de uitzending

Uiteraard is de uitzending weer na te beluisteren.

  1. Uitzending 2021-45, uur 1 AlternativeFM 56:09
  2. Uitzending 2021-45, uur 2 AlternativeFM 57:14
  3. Uitzending 2021-45, uur 3 AlternativeFM 56:55
Delen via