Ga naar de inhoud

2021-41. Reguliere Uitzending

In de uitzending van donderdag 14 oktober is vooral een vooruitblik gemaakt naar nieuw te verschijnen materiaal, zoals de EP ‘While I Was Sleeping’ en de nieuwe single van bijvoorbeeld Panda Noir die een dag na de uitzending is verschenen. Ook is het titelnummer ‘Omhanda’ van Wilde Kind afgelopen week verschenen. Gespreksstof is er genoeg geweest.

Interviews en gesprekken

Om daar even verder op door te gaan, zijn Collin Hoeve, Adrian Kraft (apart aandacht besteed elders op de website), Frank van Kasteren van Kafka (eveneens behandeld op deze website) en de complete band Rufusking te horen geweest. Allemaal vanwege hun recente materiaal of wat zij aan materiaal hebben uitgebracht.

  1. Gesprek met Collin Hoeve zijn uitgerachte singles in Alternative FM op 141021 Alternative FM 8:07
  2. Gesprek met Adrian Kraft over het album Homeward Bound in Alternative FM op 141021 Alternative FM 7:36
  3. Gesprek met Socks;SportsSocks tijdens Popronde Haarlem op 091021 in Alternative FM op 141021 Alternative FM 4:26
  4. Gesprek met Frank van Kasteren van Kafka over debuutalbum in Alternative FM op 141021 Alternative FM 8:20
  5. Gesprek met Rufusking over Motel Stardust in Alternative FM op 141021 Alternative FM 7:33

Gemist

Even over het hoofd gezien, is het nummer van Headfirst met hun laatste single ‘Kooperboy’, maar als goedmaker voor de band nemen we die mee in het bericht.

Binnenkort

Binnenkort zal ‘Light By The Sea’ uit Breda het album ‘Only Death Make Icons’ gaan uitbrengen. Vooruitlopend hierop heeft de band die al eerder bij ons te gast zijn geweest de single ‘Mr. Wonderman’ deze week al gepresenteerd. De single is direct meegenomen in Your Daily Dutchie van IndieXL presentator Conjo Vergeer.

Vergeten

Zoals gezegd is een dag na de uitzending de nieuwe single ‘Black’ uitgekomen van Panda Noir. De band verkeert in een euforische staat omdat ‘You Want To’ te horen is geweest op 3FM, maar zijn bijna vergeten dat ‘Black’ eveneens aandacht verdient. De collega’s van 3Voor12 Noord-Holland hebben nog aandacht besteed aan de release van de single.

Wolfcoat met ‘eponymous’

Echte rock komt uit er de hoofdstad van Noord-Holland. De Amsterdamse band Wolfcoat laat weten dat hun album ‘Eponymous’ is uitgebracht en die kun je beluisteren op Bandcamp.

Terugluisteren

Wie de uitzending nog terug wil beluisteren kan dat hieronder alsnog doen.

  1. Uitzending 2021-41, uur 1 AlternativeFM 55:57
  2. Uitzending 2021-41, uur 2 AlternativeFM 56:47
  3. Uitzending 2021-41, uur 3 AlternativeFM 57:05
Delen via