Ga naar de inhoud

2021-36. Reguliere Uitzending

Tijdens de tweede donderdag in september is weer het nodige materiaal voorbij gekomen, waarin het nieuwe nummer van The Polyframes met ‘My Life Is Melodramatic’ de meest in het oogspringende is geweest. Het maatschappelijke thema zit in het derde duur, als Saskia Peters van Nylon Six aandacht vraagt voor World Clean Up Day op 18 september en wat Zandvoort aangaat vanwege het strand wat voor de deur ligt.

Interviews en Gesprekken

Allereerst zijn er de nodige gesprekken gevoerd in de drie duur durende uitzending bij ZFM Zandvoort. Het tweede gesprek is met Dillan Sondervan van LowaddictsSoundsystem over de aanloop naar een optreden in het Patronaat Haarlem op vrijdag 10 september, waarbij de band voor het publiek weer iets willen gaan brengen.

  1. Gesprek met Rhythm Haakman van The Polyframes over de single My Life Is Melodramatic in Alternative FM op 090921 Alternative FM 6:18
  2. Gesprek met Dillan Sondervan van LowaddictsSoundsystem over optreden in Patronaat bij Alternative FM op 090921 Alternative FM 9:37
  3. Gesprek met Saskia Peters van Nylon Six over World Clean Up Day in Alternative FM op 090921 Alternative FM 10:54

Poison Lolly

Bijzonder is de muziek van de Haagse band Poison Lolly. Eerder heeft het al de EP ‘Origins’ uitgebracht, maar in de week voorafgaand aan deze uitzending hebben ze opnieuw van zich laten horen met de single ‘Komorebi’. Binnenkort zal Poison Lolly zich nog een keer melden met ‘No Way Out’.

My Life is Melodramatic

Zoals eerder gemeld en ook terug te beluisteren is het telefonisch gesprek met Rhythm Haakman van de Hoornse band The Polyframes die op 10 september is uitgebracht.

De audio van de uitzending vanaf 19.00

Wie de hele uitzending van 9 september terug wil beluisteren kan dat hieronder doen.

  1. Uitzending 2021-36, uur 1 AlternativeFM 55:56
  2. Uitzending 2021-36, uur 2 AlternativeFM 57:22
  3. Uitzending 2021-36, uur 3 AlternativeFM 57:13
Delen via