Ga naar de inhoud

2024-11. Terugkijken en vooruitkijken

Net als de samenvatting bij de uitzending van maandag 4 maart op ZFM Zandvoort, is dat ook bij die van maandag 18 maart het geval, namelijk een herhaling van zetten. Het is een weergave van wat is gedaan op de maandag en het is vooruitkijken op de uitzending met Catarina Rodrigues die in de uitzending van 21 maart is te horen en te zien.

De uitzending van 21 maart

Voordat alles voorbij komt met wat er op maandag 18 maart is gebeurd, is naar de uitzending van 21 maart, want daarin is Catarina Rodrigues te gast. Al eerder heeft ze al wat singles uitgebracht. Ze heeft een Portugese achtergrond en woont in Almere.

De eerder uitgebrachte single van Catarina Rodrigues

Interviews en gesprekken (1)

Daarnaast twee opgenomen telefoongesprekken met Wessel van Rooijen van Reyck die vorige week hun EP Los hebben gepresenteerd en is er een gesprek met Ellece die in Patronaat Haarlem een optreden verzorgt in het kader van Pop College Tour. Voor een flink deel is de muziek dezelfde als die van maandag 18 maart

Interviews en gesprekken (2)

In de uitzending van maandag is gesproken met Demian de Rooij van Slachthuis Haarlem over het project ‘Shout It Out’ wat de Haarlemse muziekfabriek wil gaan doen. Uiteraard ontbreekt de winnaar van de Rob Acda Award 2024 niet en vertelt Joan de Bruyn Kops van HUNK hoe ze het allemaal hebben beleefd.

  1. Gesprek met Demian de Rooij van Slachthuis Haarlem over Shout It Out in Alternative FM op 180324 Alternative FM 8:22
  2. Gesprek met Joan de Bruyn Kops van HUNK over de winst in de Rob Acda Award 2024 in Alternative FM op 180324 Alternative FM 10:27

Muziek en clips

In de uitzending van maandag 18 maart is het nummer van Danny Loef te horen. Dark Bird beschrijft de balans tussen mens en natuur.

De balans van mens en natuur in beeld en geluid

Vooruitlopend op het materiaal wat HUNK nog gaat uitbrengen hebben ze alvast van Paul een clip geschoten.

Het eerste tastbare muzikale arrangement van de winnaars van de Rob Acda Award 2024

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort

  1. Uitzending 2024-11, uur 1 AlternativeFM 51:52
  2. Uitzending 2024-11, uur 2 AlternativeFM 56:33
  3. Uitzending 2024-11, uur 3 AlternativeFM 56:30
Delen via