Ga naar de inhoud

Jongeren bedenken zelf een evenement bij Muziekfabriek Slachthuis

Slachthuis Haarlem laat in 2024 Haarlemse jongeren onder de noemer “Shout It Out” zes keer zelf een evenement bedenken en die zij dan ook zelf mogen organiseren. Hoe het precies eruit gaat zien, zal spoedig blijken, want creatieve Haarlemse jongeren hebben tot 26 april de tijd om zich in te schrijven bij Muziekfabriek Slachthuis.

Eigen festival

,,Wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om dit een keer te doen, daarom hebben wij het project “Shout It Out!” bedacht: Voor jongeren, maar vooral door jongeren. Jongeren die zich aanmelden krijgen de kans hun eigen festival te organiseren met muziek, theater, kunst, debat of wat zij verder rondom hun gekozen thema kunnen bedenken”, zegt het Haarlemse podium in een persbericht. Muziekfabriek Slachthuis zorgt voor het budget en de coaching, maar de rest moeten de jongeren zelf regelen.

Plan Of idee

Slachthuis Haarlem biedt voor deze jongeren die iets willen organiseren een kans om dit te laten zien. Jongeren tussen de 14 en 27 jaar oud die een concept of idee hebben, kunnen zich melden bij Muziekfabriek Slachthuis. Wie een plan of idee heeft kan zich via shoutitout@slachthuishaarlem.nl melden. Aanmelden kan zoals eerder in het bericht vermeld tot en met 26 april 2024. Het project komt onder meer tot stand met financiële steun van de gemeente Haarlem.

Delen via