Ga naar de inhoud

2024-03. Het contrast in de muziek van Marble Waves

Het is duidelijke te horen in de muziek van Marble Waves tijdens de uitzending van 18 januari bij ZFM Zandvoort dat ze van een contrast houden. Dat komt vooral door Eveline Haverlag die naast Marble Waves op andere terreinen actief is in zowel de muziek als film.

Telefonisch gesprek

In deze uitzending vertelt Bob Poldermans van Bobby’s Gun over het album Harlem Hotel.

  1. Gesprek met Bob Poldermans van Bobby’s Gun over het album Harlem Hotel in Alternative FM op 180124 Alternative FM 10:19

Clips en muziek

In de uitzending van is nieuw materiaal te horen, alleen van de singles zijn geen clips. Toch komt in de uitzending materiaal voorbij waar wel een clip van is gemaakt, zoals van Marble Waves zelf die tijdens de uitzending On And On laten horen.

De clip bij de originele single van Marble Waves

Ook de single I’ll Always Believe In You van Ruud Houweling is te horen. De songwriter en muzikant uit Zandvoort heeft bij deze single een clip gemaakt die in Ruuds achtertuin is gemaakt en wel in de Amsterdamse Waterleidingduinen, waar hij vaak is te vinden.

De clip van Ruud Houweling opgenomen in de Amsterdamse Waterleidingduinen

Loupe heeft weer een nieuwe single uitgebracht met Tested Waters. Het is niet het enige nieuws wat de band naar buiten brengt.

Loupe stelt Abel voor

Het is de week van de Amsterdamse band met Haarlemse wortels Hiqpy. De band is al opgevallen tijdens de Popronde, maar ze hebben nu ook hun visitekaartje afgegeven tijdens Eurosonic Noorderslag en dat terwijl Hiqpy nog niet eens officieel muziekmateriaal naar buiten heeft gebracht.

Hiqpy bouwt de nieuwsgierigheid en interesse in hun muziek alleen maar verder op

Terugkijken

Het liveoptreden van Marble Waves is in een samenvatting terug te zien.

De samenvatting met Marble Waves

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2024-03, uur 1 AlternativeFM 56:34
  2. Uitzending 2024-03, uur 2 AlternativeFM 57:02
  3. Uitzending 2024-03, uur 3 AlternativeFM 56:58
Delen via