Ga naar de inhoud

2024-04. Oude bekenden in 3voor12 Noord-Holland Vloedgolf

Opnieuw geen liveoptreden in een 3voor12 Noord-Holland Vloedgolf, maar waar wel oude bekenden zijn te horen tijdens de uitzending van donderdag 25 januari op ZFM Zandvoort. Bonna Nikki heeft verstek moeten laten gaan, omdat zijn mede gitarist ziek thuis heeft moeten achterblijven.

Interviews en gesprekken

De oude bekenden zijn Luke Nyman die met nieuw singlemateriaal komt en Frank Bond geeft een vooruitblik op de EP Spells van Francis Alban Blake op 16 februari. In dat gesprek gaat het ook nog heel even over AlascA, want Ferry Jonk is in dat gesprek even aan het woord.

  1. Gesprek met Luke Nyman over You Will Survive en If You’re Wrong (You Ain’t Right) in Alternative FM op 250124 Alternative FM 9:22
  2. Gesprek met Sander Zuurbier over het Noorderwind Coachingstraject voor bands en songwriters in Alkmaar in Alternative FM op 250124 Alternative FM 4:49
  3. Gesprek met Frank Bond over Francis Alban Blake en de EP Spells in Alternative FM op 250124 Alternative FM 8:49

Recent materiaal

In de uitzending is er aandacht voor het album Eeuwig Voor Een Tijdje van Astronaut, waarbij de single Breekbaar/Klein is te horen.

De clip bij de single

In deze aandacht ook voor de muziek van Von Veh, omdat binnenkort de single Unreal gaat verschijnen. Twee leden van de band werken zelfs samen met Tobias Bader die voor zijn nieuwe single The Cards We Draw samenwerkt en waar ook Mariska Lie-A-Ling van Von Veh is te horen.

De clip bij de single The Cards We Draw

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2024-04, uur 1 AlternativeFM 56:57
  2. Uitzending 2024-04, uur 2 AlternativeFM 56:56
  3. Uitzending 2024-04, uur 3 AlternativeFM 57:00
Delen via