Ga naar de inhoud

2023-45. Er is meer zonder live muziek

Andermaal een uitzending zonder livemuziek in de studio bij ZFM Zandvoort, maar daar staat tegenover dat er toch wat te melden valt uit de muziekwereld. Naast nieuw muziekmateriaal ook telefonische gesprekken over creativiteit en inderdaad nieuw materiaal.

Interviews en gesprekken

In deze uitzending zijn er gesprekken via de telefoon met Marnix DuCroock die beter bekend is onder Holandaluz, Sven Ross die vertelt over zijn nieuwe EP Losing Track Of Time On The Train Ride Home en praat drummer Jim Versteegh van de kakelverse band Eurydice over hun aankomende debuut EP met een releaseshow in Podium Victorie.

  1. Gesprek met Holandaluz over het nieuwe muziekmateriaal in Alternative FM op 091123 Alternative FM 9:45
  2. Gesprek met Sven Ross over de EP Losing Track Of Time On The Train Ride Home in Alternative FM op 091123 Alternative FM 12:23
  3. Gesprek met Jim Versteegh van Eurydice over de aanstaande debuut EP in Alternative FM op 091123 Alternative FM 7:23

Nieuw en recent materiaal

Vooruitlopend op de EP How My Dreams Are Made van Joost Laméris, is de song Still te horen. De EP is besproken op 3 voor 12 Noord-Holland.

De clip bij de single Watering Your Tree die terug is te vinden op de debuut EP van Joost Laméris

Zoals eerder gemeld, heeft Sven Ross in de uitzending zijn verhaal gedaan over zijn nieuwe EP. Daar vertelt hij onder meer wat hij naast de single Bad Timing heeft gedaan die op zijn nieuwe EP staat.

Sven Ross heeft op zijn EP Losing Track Of Time On The Train Ride Home alles klein gehouden, zoals ook met de single Bad Timing

Bij de nieuwe single van Merle met Onderwater heeft de zangeres en songwriter de belofte gemaakt om er bewegend beeld bij te doen.

De visualizer bij de nieuwe single van Merle

Van het Nederlandstalige hiphop front ook nieuw materiaal en afkomstig van Engel die samen met Just en Jawek Kamstra de nieuwe single Zo Lang Hij Speelt (The Prequel) heeft uitgebracht.

De clip bij de nieuwe single van Engel

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2023-45, uur 1 AlternativeFM 56:17
  2. Uitzending 2023-45, uur 2 AlternativeFM 56:32
  3. Uitzending 2023-45, uur 3 AlternativeFM 56:35
Delen via