Ga naar de inhoud

De Vorstin introduceert 035 Popprijs

Poppodium De Vorstin introduceert met de 035 Popprijs een muzikale talentenjacht waar opkomende artiesten uit ’t Gooi en omstreken podiumervaring op kunnen doen en de spanning kunnen voelen van een echt optreden. De Vorstin komt met het initiatief omdat lokaal muzikaal talent bijna onzichtbaar blijven.

Meer in het licht zetten

Met de 035 Popprijs willen de organisatoren bij het podium juist dat talent meer in het licht te zetten. Voor de 035 Popprijs werkt De Vorstin samen met het Fonds voor Cultuurparticipatie. De bedoeling is om meer jonge rappers, bands, singer-songwriters en andere creatievelingen mee te laten doen. Kortom geen coverbands, maar origineel materiaal is de maatstaf voor deelname.

PR Foto De Vorstin

De 035 Popprijs biedt deelnemers de kans om hun muzikale act naar nieuwe hoogten te tillen. Door samenwerkingen met locaties zoals The Skiff, Wisseloord Studios en Podium deMess, en de begeleiding van professionals uit de Nederlandse muziekindustrie, is deze competitie een unieke kans om speelervaring op te doen, het netwerk uit te breiden en de act te ontwikkelen richting een professionele carrière.

Inschrijven

De inschrijving voor de 035 Popprijs is geopend tot 6 november. Geselecteerde acts zullen worden ingedeeld voor een van de voorrondeshows op 5, 10 en 24 januari, waar een vakjury zal bepalen welke acts doorgaan naar de finale op 1 maart in De Vorstin.

Prijs

De winnaar van de 035 Popprijs kan rekenen op:

  • Optredens op lokale muzieklocaties, waaronder De Vorstin, The Skiff, DeMess en Wisseloord Studios.
  • Workshops en begeleiding van professionals in de muziekindustrie.
  • Een focus op digitale innovatie en de connectie met het Media Park, om jouw act klaar te stomen voor de toekomst.
  • Een jaar lang ondersteuning en begeleiding om je ontwikkeling als artiest te stimuleren.

Mensen, muzikanten en bands kunnen zich inschrijven tot 6 november via het inschrijfformulier op de website.

Delen via