Ga naar de inhoud

2023-40. Dubbelop is eens zo dik met FLORA en een reguliere uitzending

Het is de week van FLORA als het gaat om haar EP Utterly Mistaken en haar optreden bij ZFM Zandvoort voorafgaand aan haar releaseshow in Grounds Rotterdam. Allemaal op een afwijkende dag, namelijk op maandag 9 oktober als normaal gesproken de herhaling is te horen. Dat betekent dat er wel een reguliere uitzending op deze dag. Op deze website is er eveneens aandacht voor de EP Utterly Mistaken.

Telefonisch gesprek

In de uitzending van donderdag is er een telefonisch gesprek met Leah Rye die op vrijdag 13 oktober haar album Symbiosys uit gaat brengen. Bovendien is Leah te zien in de Popronde en dat is reden genoeg om te praten.

De clip bij The Observer die op het nieuwe album van Leah Rye is terug te vinden

Nieuw en recent materiaal

Daarnaast aandacht voor de single Disgustingly In Love van Paul Morris. Op deze website is het nieuws over deze single te vinden en luidt het de EP release in van It Gets Better die eveneens op 13 oktober gaat verschijnen. Dit alles heeft te maken met National Coming Out Day die op woensdag 11 oktober heeft plaatsgevonden.

Eerder heeft Paul Morris een akoestische versie van Hide My Love uitgebracht

In het verlengde van Paul Morris ligt Oliver Aron die op vrijdag 13 oktober met de nieuwe single Invisible Man komt.

Doen we de uitzending van maandag dan over? Niet helemaal, want er zit nog meer in zoals de nieuwe single van Stijn. een echte moderne Franse chanson die ze al heeft laten horen in de uitzending van donderdag 28 september tijdens de 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf. De liveversie van het optreden in de uitzending is meer een klassiek chanson.

Als laatste is er de nieuwe single Breaking The Man van TuskHead te horen en 12 Inch From Heaven, waar Martin Ehricj achter zit die de meesten kennen van zijn band The Sign Of Leo.

Interviews en gesprekken

Afgelopen maandag zijn er twee interviews te horen geweest. Een telefonisch gesprek en een eerder opgenomen interview tijdens de Popronde Haarlem.

  1. Gesprek met Merel van ’t Hooft van Marble Waves over het album Endless Drifting in Alternative FM op 091023 Alternative FM 7:59
  2. Gesprek met RamΓ³n van Geytenbeek van HOOFS over Popronde Haarlem op 071023 Alternative FM 5:16

Terugkijken

Van de uitzending met FLORA is een samenvatting gemaakt, die onder meer hieronder in dit bericht kan worden teruggekeken.

De uitzending van maandag 9 oktober waarin FLORA een voorschot neemt op Utterly Mistaken

luisteren

De uitzending van afgelopen maandavond tussen 18 en 21 uur is hieronder terug te luisteren. De uitzendingen op de donderdagavonden zijn tussen 19 en 22 uur is te volgen via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2023-40, uur 1 AlternativeFM 56:09
  2. Uitzending 2023-40, uur 2 AlternativeFM 56:51
  3. Uitzending 2023-40, uur 3 AlternativeFM 57:00
Delen via