Ga naar de inhoud

FLORA opnieuw live

Een herhaling die geen herhaling is of toch ook weer wel? Het antwoord is dat beide waar zijn, want FLORA is opnieuw te gast en laat live haar materiaal horen in aanloop naar haar nieuwe EP. Eerder is FLORA al in september van 2022 te horen geweest en in die tussen tijd is er wel wat gebeurd. De uitzending van maandag 9 oktober is live, omdat eerder ZFM Zandvoort het jaarlijks Zandvoorts Sportcafé heeft uitgezonden op donderdag 5 oktober.

Opfrisbeurt

Voor wie een opfrisbeurt nodig heeft, dit is wat FLORA in 2022 heeft gedaan.

FLORA tijdens de uitzending van september 2022

Onlangs heeft FLORA nog haar single If I Wanted To uitgebracht.

De clip bij de laatst verschenen single van FLORA

Meer nieuw en recent materiaal

In deze uitzending een telefonisch gesprek met Marble Waves lid Merel van ’t Hooft over hun album Endless Drifting, waarop ook het nummer On And On terug is te vinden.

De clip bij de laatst verschenen single op het album Endless Drifting van Marble Waves

Het is niet het enige recente materiaal wat erbij zit, want ook Nederhopper Engel is weer actief. Op 12 januari 2024 komt een nieuwe EP uit en daarop is Veertig Plus te vinden waar Engel een miniclip bij heeft gemaakt.

De miniclip van Engel bij zijn nieuwe single Veertig Plus

Naast dit alles een opgenomen gesprek met HOOFS frontman Ramón van Geytenbeek die met zijn band tijdens de Popronde Haarlem te zien is geweest.

Een live opname van Crash tijdens een eerder optreden van HOOFS

Kijken en luisteren

De uitzending is tussen 18 en 21 uur te beluisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, het YouTube kanaal van Alternative FM de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

Delen via