Ga naar de inhoud

Zangeres Christie presenteert ‘Onze Verhalen Concert’

Voor haar album Onze Verhalen ontmoet zangeres en songwriter Christie de afgelopen jaren diverse mensen. Van al deze ontmoetingen schrijft ze een lied bij het verhaal tijdens deze ontmoetingen. Na een uitverkocht concert begin dit jaar, presenteert ze het Onze Verhalen Concert op zondag 5 november om 15.00 uur in Theaterkerk Wadway in Spanbroek.

(Bewerkt persbericht)

Een van de songs op Onze Verhalen tijdens de uitzending van 16 maart

‘Oog blijven houden voor de mensen om me heen en op een andere manier leren kijken naar de ander

,,In de eerste lockdown van 2020 kwam ik net als iedereen thuis te zitten”, vertelt Christie. De contacten die zij heeft gehad, zijn in de voorbije tijd vermindert. ,,Ik wilde oog blijven houden voor de mensen om me heen en op een andere manier leren kijken naar de ander. Verder dan een eerste indruk, verder dan de buitenkant. Een ander mens in de ogen te kijken en te beseffen dat ieder mens een verhaal heeft”, vertelt Christie.

Optreden in Alternative FM

Op 16 maart dit jaar is Christie nog in Alternative FM te zien en te horen geweest. Tijdens die uitzendingen speelt ze solo onder meer het materiaal van Onze Verhalen.

De samenvatting van de uitzending met Christie

Uiteenlopende verhalen

Het levert Christie heel uiteenlopende verhalen op. Tijdens het concert op 5 november zullen ook de mensen die Christie heeft ontmoet, aanwezig zijn. ,,Ik vind het echt een enorme meerwaarde hebben dat deze mensen er zelf ook zullen zijn en iets gaan delen van hun verhaal. Het publiek zal dan ook merken dat er een echt persoon achter deze liedjes zit. Daardoor komen de liedjes nog dichterbij”, vertelt Christie. De toegangskaarten zijn te krijgen via de website van Christie.

Het album over de ontmoetingen op streamingsdienst Spotify
Delen via