Ga naar de inhoud

2023-36. Oude bekende in reguliere uitzending

  • door

Het is een uitzending met oude bekenden op donderdagavond 7 september bij ZFM Zandvoort als het om de telefonische interviews gaat. Daarin ook een opgenomen interview met Yorick van Norden die vertelt over het inmiddels gegeven reünieoptreden van de illustere Haarlemse band The Hype. In deze uitzending ruim aandacht voor het meest recente en nieuwe muziekmateriaal, wat deels samenvalt met de telefonische gesprekken.

Interviews en gesprekken

Zonder dat het gras wordt weggemaaid, vertellen Jori van Gemert (Cloud Cukkoo), Irene van Aarle (Ivyvox) en Thomas Curvers (Minor Citizen) over hun nieuwe en meest recente materiaal.

  1. Gesprek met Jori van Gemert van Cloud Cukkoo over Cocaine Kisses in Alternative FM op 070923 Alternative FM 11:13
  2. Gesprek met Irene van Aarle van Ivyvox over de single Home in Alternative FM op 070923 Alternative FM 8:24
  3. Gesprek met Yorick van Norden over reunieoptreden met The Hype in Patronaat in Alternative FM op 070923 Alternative FM 7:24
  4. Gesprek met Thomas Curvers van Minor Citizen over de single I Have Decided in Alternative FM op 070923 Alternative FM 9:34

Bassiste Irene van Aarle Ivyvox laat in het telefonisch interview weten dat er bewegend beeld zit bij de meest recente single Home van Ivyvox.

‘Home is where the heart is’

Stijn stelt zich kwetsbaar op en brengt Tranen Van Jank in de meest pure vorm tijdens een optreden in de Bovenzaal van Paradiso op 15 december 2022. Stijn komt op 28 september naar de studio voor een liveoptreden tijdens 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf.

Een kwetsbaar liedje van Stijn in beeld tijdens haar optreden in Paradiso

Het nieuwe materiaal van PJM Bond is onder weg en hoewel Indian Camp tijdens deze uitzending is te horen, heeft de songwriter uit Volendam bij het titelnummer van zijn EP Big Two Hearted River: Part II een clip gemaakt.

Het nummer van deze clip is binnenkort terug te vinden op In Our Time

Een band die zich afgelopen week heeft gepresenteerd in Cinetol is de Amsterdams/Haarlemse band Hiqpy met onder meer Abir Hamam en Tom Radsma die elkaar eerder zijn tegengekomen bij Nemsis. Een band die ooit de Rob Acda Award heeft weten te winnen.

De opname van Something in het Slachthuis Haarlem

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2023-36, uur 1 AlternativeFM 56:29
  2. Uitzending 2023-36, uur 2 AlternativeFM 57:00
  3. Uitzending 2023-36, uur 3 AlternativeFM 57:07
Delen via