Ga naar de inhoud

2023-35. Wendy Moore op herhaling in 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf

De laatste donderdag van de maand staat in het teken van releases uit Noord-Holland tijdens de 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf waarin de Zandvoortse Wendy Moore een liveoptreden heeft gedaan in de studio van ZFM Zandvoort. Voor Wendy is het niet de eerste keer dat ze te gast is geweest bij een Vloedgolf editie, want in 2021 is dat al eerder het geval geweest. Naast de muziek die Wendy heeft laten horen, is er ook ruimte over de achtergronden van de EP Dawn After Dusk en hoe Wendy de songs heeft geschreven.

Telefonisch gesprek

Niet alleen Wendy heeft gesproken over haar materiaal, maar ook Sterre Weldring is telefonisch in de uitzending om te vertellen over haar nieuwe single Never Your Name die op haar nieuwe EP Hope And The Aftermath komt te staan en wordt uitgebracht op Revanche Records.

  1. Gesprek met Sterre Weldring over de single Never Your Name in Alternative FM op 310823 Alternative FM 8:30

Nieuw en recent materiaal

Het nieuwe materiaal is afkomstig van onder meer Plancktoon, Danny Dubb, The Sunrise Paradise en eveneens uit Zandvoort afkomstige Ruud Houweling. Van laatstgenoemde verschijnt in de maand september Accidental Pictures. In de uitzending zit uiteraard ook het meest recente materiaal van onder meer Jan Modaal die een vette knipoog maakt over het Amsterdam door zijn ogen bekeken.

Het Amsterdam volgens de familiepunk van Jan Modaal

Jan Modaal is niet de enige punk, want ook HOOFS heeft in augustus de song Swoon uitgebracht die ze al live hebben laten horen tijdens Markt Centraal in Amsterdam.

HOOFS blijft een energieke liveband om naar te kijken

Terugkijken

Van de uitzending is een samenvatting gemaakt die terug is te zien via het YouTube kanaal.

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2023-35, uur 1 AlternativeFM 56:42
  2. Uitzending 2023-35, uur 2 AlternativeFM 56:59
  3. Uitzending 2023-35, uur 3 AlternativeFM 56:57
Delen via