Ga naar de inhoud

2023-32. Herhaling van zetten?

Het lijkt op een herhaling van zetten bij het begin van de uitzending op 10 augustus bij ZFM Zandvoort, met de muziek van The Sign Of Leo, Hanneke Laura en Francis Alban Blake. Daar waar het vorige week gewoon om even aandacht te vragen om de natuur en het klimaat, is de aanleiding een nieuwsbericht in Trouw over de Haagse strandplannen waar songwriter Hanneke Laura heel erg kritisch over is.

Hanneke Laura draagt de natuur een warm hart toe

Interviews en gesprekken

De telefonische interviews zijn met Oliver Aron, Danny van Tiggele over La Belle Époque en Natascha Tamarit De Reus van The Lost Loise over de single The Place Where I Belong en die onderdeel uitmaakt van de in eigen beheer opgenomen EP Evolution.

  1. Gesprek met Oliver Aron over Gypsyland in Alternative FM op 100823 Alternative FM 6:41
  2. Gesprek met Danny van Tiggele over La Belle Ëpoque in Alternative FM op 100823 Alternative FM 9:57
  3. Gesprek met Natascha Tamarit De Reus van The Lost Noise over Evolution in Alternative FM op 100823 Alternative FM 8:59

Nieuw en recent materiaal

Naast de telefonische gesprekken die zijn gevoerd, is er nieuw en recent muziekmateriaal in de uitzending voorbij gekomen, zoals de single Lists van Dusty Stray.

De clip bij de nieuwste single van Dusty Stray

Liza Weald is een crowdfundingscampagne gestart om een album uit te gaan brengen die helemaal aansluit op hoe zij in de wereld staat, maar ook hoe zij haar muziek wil maken en laten klinken.

Een opname van Liza’s song in de vrije natuur

SKINC heeft vlak na de uitzending hun eerste album Wezens Van Gewoonte uitgebracht. In de uitzending is Oorbel te horen, maar op het album staat ook de single Wie Ben Jij.

SKINC met de single Wie Ben Jij?

Binnenkort brengt HOOFS hun nieuwe single Swoon uit. In aanloop daar naar toe het vinnige en vlammende Late Bloomer.

De lyricsvideo van HOOFS

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2023-32, uur 1 AlternativeFM 56:17
  2. Uitzending 2023-32, uur 2 AlternativeFM 56:33
  3. Uitzending 2023-32, uur 3 AlternativeFM 56:58
Delen via