Ga naar de inhoud

Wolf & Moon leveren contrastrijke ‘To Get Lost’ af

Het Duits/Nederlandse Wolf & Moon leveren met To Get Lost een contrastrijk album af, waar naast de donkere en melancholische kant ook de positieve klanken doorheen komen. Het contrastrijke zit in de elektro laag die Stefanie Martens en Dennis de Beurs verwerken op het nieuwe album. Onbekend is het tweetal niet, want op 10 oktober 2019 heeft Wolf & Moon een liveoptreden gedaan in Alternative FM bij ZFM Zandvoort, op een moment dat ze nog minder bekend zijn.

(Foto: Wildabout Photography)

Taboe en schaamte doorbreken

Toch is daar al merkbaar met hoe Wolf & Moon nu zijn. Op het nieuwe album To Get Lost klinken zowel een reeks grote tegenslagen door als de uitdagingen waarmee het duo tussen 2020 en 2022 te maken hebben gehad. Stefanie deelt moedig haar ervaringen van twee miskramen en de diagnose endometriose, waarmee ze het taboe en de schaamte rondom deze onderwerpen probeert te doorbreken. Ondanks deze droevige gebeurtenissen straalt het album een ​​gevoel van veerkracht uit, optimisme en hoop.

Het openingsnummer van het album

Donker en licht

Het zijn niet alleen persoonlijke thema’s die Wolf & Moon aanpakken, want mondiale problemen zoals klimaat krijgt eveneens aandacht van het tweetal. Zowel donker als licht hebben een plaats en sterker nog een functie. Een voorbeeld van waar de hoop misschien wel in doorklinkt, is Seasonal die een optimistisch geluid laat horen. Melancholisch is weer Compilation Of Memories.

De single Lost & Low

Jezelf verliezen om de pijn te verzachten

Serieus, maar ook optimistisch. Of zoals de titel To Get Lost het al prijs geeft, verlies of jezelf ergens in verliezen, kan de pijn verzachten waar je tegelijkertijd weer sterker door kunt voelen. Eigenlijk is dat het album To Get Lost in een notendop. Wolf & Moon zullen dat tijdens hun optredens laten horen.

To Get Lost op Spotify
Delen via