Ga naar de inhoud

2023-31. Regulier met nieuw en recent muziekmateriaal

Een uitzending bij ZFM Zandvoort zonder liveoptreden, maar des te meer ruimte om zowel nieuw als recent muziek materiaal te laten horen. Daar ook zelfs materiaal waar videoclips van zijn, wat het interessant maakt, om dit allemaal op het gemak te lezen.

Telefonisch gesprek

In de uitzending een telefonisch gesprek met niemand minder dan Joost Laméris die vertelt over zijn nieuwe single Lost.

  1. Gesprek met Joost Laméris over Lost in Alternative FM op 030823 Alternative FM 9:16

Aandacht voor klimaat en natuur

De uitzending begint met een boodschap vanuit de muziekwereld over het klimaat en de natuur, zoals The Sign Of Leo met Look At What You’ve Done.

De weinig opbeurende boodschap van The Sign Of Leo in beeld

Ook Hanneke Laura heeft de single Turn The Tide uitgebracht om aandacht te vragen voor het klimaatprobleem. Haar single is gevolgd door Francis Alban Blake met More Is Not The Answer waar de inmiddels overleden filsofosische poeet en muzikant het bekijkt vanuit de natuur zelf met als uitspraak: ,,Wanneer iets kapot is, mag het ook kapot klinken”.

De clip heeft Hanneke in haar eigen omgeving opgenomen

Nieuw en recent materiaal

Uiteraard ook ruimte voor het hagelnieuwe en recente werk met videomateriaal. Allereerst hebben de heren van Westone bij hun nieuwe single What Do You Know iets gedaan met kunstmatige intelligentie.

Een spookachtige clip van het Hoornse Westone

Oliver Aron die eerder nog te zien is geweest tijdens de eerste voorronde van de Rob Acda Award, komt met zijn debuutsingle Gypsyland.

De eerste single van Oliver Aron

De mannen van Days Of Sway leveren hun nieuwe single Liquid Energy af. Een song over mensen waar je een klik mee hebt, of mensen die je beter kunt laten voor wat het is.

Days Of Sway met de clip bij hun nieuwe single

Uit de eigen badplaats hebben Siggy & D1ns bij hun laatste single 180 in bewegende beelden laten vastleggen.

180 op de teller

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2023-31, uur 1 AlternativeFM 57:01
  2. Uitzending 2023-31, uur 2 AlternativeFM 57:17
  3. Uitzending 2023-31, uur 3 AlternativeFM 57:19
Delen via