Ga naar de inhoud

Loupe neemt afscheid van Julia Korthouwer en verwelkomt Nina Ouattara

Op de socials heeft Loupe aangekondigd dat Julia Korthouwer ermee op gaat houden en dat Nina Ouattara haar plaats gaat innemen.

‘Geen eenvoudige verklaring waarom we tot deze beslissing zijn gekomen’

Op de sociale media laat Loupe weten dat met zowel pijn in het hart als opwinding voor de toekomst, Julia en Loupe uit elkaar gaan. ,,We zijn allemaal erg trots op wat we de afgelopen 4 jaar hebben bereikt; de muziek die we hebben geschreven, opgenomen en uitgebracht, en de shows die we speelden. Er is geen eenvoudige verklaring waarom we tot deze beslissing zijn gekomen, maar soms is het antwoord op ‘Vraag je je ooit af wat er daarna komt?’ resulteert in afscheid moeten nemen. We hebben samen een geweldige tijd gehad, maar het is tijd voor een nieuw hoofdstuk: Julia gaat verder met haar soloproject en Loupe gaat verder met zangeres Nina Ouattara”, laat Loupe weten op hun sociale media.

Nog niet helemaal weg

,,We danken Julia dat ze de gepassioneerde, hardwerkende, leuke en lieve persoon is die ze is. We houden van je en kijken ernaar uit om te ontdekken wat de toekomst voor je in petto heeft”, zegt Loupe verder over het uit elkaar gaan van Julia en de rest van de band. Julia is nog niet helemaal weg en zal nog een paar shows bij de band doen. Op de sociale media is te vinden waar Loupe de komende tijd nog met Julia te zien zal zijn.

Zin in

Opvolger Nina Ouattara heeft er zin in. Op haar eigen sociale media laat Nina weten dat het een nieuw hoofdstuk is in haar muzikale bestaan. Ook Loupe ziet het zitten in Nina. ,,Het voelt alsof we niet gelukkiger kunnen zijn om Nina te hebben ontmoet, die zo’n mooie stem heeft en perfect past bij de toekomst van Loupe”, zegt de band op de sociale media.

Delen via