Ga naar de inhoud

Laatste kans voor aanmelding Popmasters bij NH-Pop

Bands en muzikanten die gebruik willen maken van de Popmasters bij NH-Pop moeten opschieten, want de aanmeldingstermijn om geselecteerd te kunnen worden, loopt morgen af. Op 7 juli is de laatste dag dat een ieder die al wat verder is in de muziekwereld zich daarvoor kan aanmelden.

Het Popmasters-traject

In het Popmasters–traject werk je vanuit een businessplan naar je einddoel, bijvoorbeeld een tour door Nederland boeken, een boekingskantoor en/of label binnenhalen of een volle festival zomer in je agenda.Je focust je niet alleen op de creatieve kant van het muzikant zijn. Je wordt klaargestoomd voor alle facetten van het muzikantschap en bouwt daarmee alle kennis op om al je zaken zelf te kunnen regelen. Denk daarbij aan vaardigheden als leiderschap, ondernemerschap, juridische zaken en ga zo maar door.

Toelichting op Popmasters

Voor Alternative FM legt projectleider Kay Koopmans uit wat de inhoud van het traject binnen de Popmasters betekent.

  1. Gesprek met Kay Koopmans van NH Pop over de Popmasters in Alternative FM op 060723 Alternative FM 4:30

Daarnaast laat Kay voor NH-Pop zelf ook zien wat de inhoud van het Popmasters traject bij NH-Pop is.

Delen via