Ga naar de inhoud

2023-22. Notulist legt zijn eigen kijk vast

Notulist heeft in korte tijd al behoorlijk wat indruk achtergelaten en om die reden is hij op 1 juni te gast bij ZFM Zandvoort om zijn kijk op de wereld te laten horen. Dat is vooral een kijk van een jong iemand die op het Schoter Lyceum in Haarlem zit, met zijn vader Patrick de muzikale arrangementen uitdenkt en zelf de teksten aanlevert. Talent heeft hij genoeg, want als winnaar van de Night Editie bij de Rob Acda Award een optreden tijdens de finale van diezelfde Rob Acda Award en vorige maand nog op Bevrijdingspop Haarlem, lijkt het erop dat een doorbraak niet ver weg is.

Interview

In de uitzending is er aandacht voor de EP Dawn After Dusk van Wendy Moore uit Zandvoort. Op 29 juni is ze te gast tijdens de 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf editie van juni.

  1. Gesprek met Wendy Moore over de EP Dawn After Dusk in Alternative FM op 010623 Alternative FM 4:53

De debuut EP van Wendy kent zelfs een bijzonder intro waar ze een clip bij heeft gemaakt.

De intro bij de EP Dawn After Dusk

Nieuwe muziek

Net als in eerdere uitzendingen, ook hier nieuwe muziek van onder meer Wolfie, Sylvia Aimee, Joris Anne, Joyce Martens (die al eerder te gast is geweest bij ZFM Zandvoort), Anne, The Wasting Years, FXMKE , Take Me Do en Schokgolf. Van deze laatste band is op deze website informatie over de EP Zeeën Van Tijd.

Recent materiaal

Tegelijkertijd is er het meest recente materiaal te horen, zoals de mysterieuze muziekmaker uit Friesland in de persoon van Frisian Chameleon. Op de eerste EP die is uitgebracht staat een single die als clip is te vinden op het internet.

De clip bij de single Dream Scenario

Man As Plague is een stevige metalband uit de provincie Noord-Holland en hebben vlak na de uitzending hun album Titanomachy gepresenteerd.

Stevige metal van Man As Plague met een single van hun album Titanomachy

Terugkijken

Van de uitzending is een samenvatting gemaakt die terug is te zien via het YouTube kanaal.

Notulist laat zijn kijk op de wereld ook zien in Alternative FM

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2023-22, uur 1 AlternativeFM 56:24
  2. Uitzending 2023-22, uur 2 AlternativeFM 57:17
  3. Uitzending 2023-22, uur 3 AlternativeFM 57:12
Delen via