Ga naar de inhoud

Schokgolf kent geen ‘Zeeën Van Tijd’

De Rotterdamse band Schokgolf is eigenlijk koud bezig en hebben nu al een EP maar lijken toch echt niet ‘Zeeën Van Tijd‘ te hebben. De band bestaat nog niet zo lang en zijn pas sinds maart 2023 bezig.

Nederpunk

Artwork Schokgolf Zeeën van Tijd

Als je deze Nederpunk band hoort, lijkt het alsof ze al heel wat muzikale avonturen hebben beleefd. Dat klopt ook, want de bandleden kennen elkaar al 12 jaar en spelen al lange tijd samen in verschillende projecten. Schokgolf heeft al een paar honderd shows gedaan, waarbij je moet denken aan grote zalen als Paradiso, Mezz, Bibelot, Romein, Baroeg en vele kleinere kroegen en festivals.

Ook deze single is te vinden op de eerste EP

Rekbaar

De EP Zeeën Van Tijd is de aankondiging van een heel album wat verderop dit jaar gaat verschijnen. Het begrijp tijd is rekbaar voor punkbegrippen. Er zijn punknummers die minder dan twee minuten duren, maar in het geval van Schokgolf is het geenszins het geval. Bovendien gaat Verkeerde Been zelfs de kant van de punkrock op. Er is geen tijd, want de volgende producties zijn al onderweg.

Al het materiaal van Schokgolf zonder De Goochelaar
Delen via