Ga naar de inhoud

2023-19. Naaml00s vertelt over ‘Gebroken Spiegels’

Het optreden van Naaml00s in de studio van ZFM Zandvoort bij Alternative FM is niet ongemerkt voorbij gegaan. Eerder is de Groningse en Nederlandstalige hiphopper op deze website besproken vanwege zijn EP Gebroken Spiegels. Het is niet het enige Nederlandstalige hiphop element in de uitzending.

Telefonisch gesprek met Engel

De andere Nederlandstalige hiphopper die regelmatig te horen is in de uitzending, is Engel uit de provincie Noord-Holland.

  1. Gesprek met Engel over het album Veertig in Alternative FM op 110523 Alternative FM 8:45

Nieuw materiaal

Uiteraard zijn er nieuwe werken te horen. Deze keer hebben PIEN, Culi, Schokgolf, Ruud Houweling, Francis Alban Blake en I Took Your Name het materiaal al vooruit gestuurd. De song A Curfew For The Dead van I Took Your Name komt zelfs op 19 mei uit op King Forward Records en zal eveneens in de komende uitzending op 18 mei te horen zijn.

Heel veel tijd

De Rotterdamse Nederpunkband Schokgolf is allesbehalve met het verkeerde been uit bed gestapt. Tot aan de presentatie van het album Zeeën Van Tijd, brengen de Rotterdammers singles uit.

De clip bij de single Verkeerde Been

Nieuwe single Culi

Culi is onderweg om een EP uit te gaan brengen. Eerder dit jaar heeft hij nog meegedaan aan de Rob Acda Award en tijdens zijn optreden zijn er wat visuals te zien geweest. Daar maakt hij handig gebruik van bij de nieuwe single See Through.

De nieuwe single van Culi in bewegend beeld

Nog meer bewegend beeld

Als The Sign Of Leo met een nieuwe single komt, zit er meestal bewegend beeld bij zoals op How Far We Have To Go.

De clip bij de nieuwe single van The Sign Of Leo

Terugluisteren

De uitzending is op maandagavond tussen 18 en 21 terug te beluisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM (vrije ether Zandvoort), en digitale televisiekanalen 40 en resp. 1367 van Ziggo en KPN en via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2023-19, uur 1 AlternativeFM 56:17
  2. Uitzending 2023-19, uur 2 AlternativeFM 57:14
  3. Uitzending 2023-19, uur 3 AlternativeFM 57:14
Delen via