Ga naar de inhoud

2023-15. TuskHead neemt voorschot op EP-release ‘Little Lights’

TuskHead neemt een voorschot op de EP-release deze week van Little Lights door een liveoptreden te doen bij ZFM Zandvoort op donderdag 13 april. Ooit is TuskHead het soloverhaal van Patrick van Zandwijk geweest, maar Robin Godtschalk is er nu volwaardig bij. Dat is te merken tijdens de uitzending.

Interviews en gesprekken

In de uitzending zijn de muzikale motieven besproken van Parker Fans bij monde van Kick Kluiving en kijkt Patrick Mogge van Close To Fire terug op het jaar 2022. Aanleiding voor het gesprek is hun support optreden bij de albumreleaseshow van Starfish met Sunrise in het Patronaat van zaterdag 8 april.

  1. Gesprek met Kick Kluiving van Parker Fans over de debuut EP in Alternative FM op 130423 Alternative FM 8:53
  2. Gesprek met Patrick Mogge van Close To Fire over hun afgelopen jaar in Alternative FM op 130423 Alternative FM 4:17

Nieuw materiaal

Nieuwe muziek is er van onder meer New Exhibit. De deels Leidse en Haarlemse band hebben na Grow nu hun single Circles uitgebracht.

De twee singles van New Exhibit op streamingsplatform Spotify

Parker Fans

Zoals eerder gemeld is afgelopen week de EP van Parker Fans verschenen op het I Love My Label van Tim Knol, wat weer onderdeel van het grote Excelsior Recordings. Op de EP staat het nummer Milk waar de heren een clip bij hebben gemaakt.

De clip bij de single Milk van Parker Fans

Nederpunk

Nadat vorige week de punkband Schokgolf al in de uitzending te horen zijn geweest, is het de beurt aan de familiepunk van het Gelderse Rotzorg die begin dit jaar het album Het Zal Me Een Rotzorg Wezen. Langdradig zijn de drie zeker niet. Het album bevat achttien tracks, maar alles bij elkaar duurt het nog net geen kwartier. De Gelderse punkband bestaat uit Jop Fränzel en zijn broer Timo Fränzel. De band wordt gecomplementeerd met Jim Neijenhuis.

Terugkijken

Van de uitzending is een samenvatting gemaakt, waarin Patrick en Robin nog meer vertellen over hun muziek.

De samenvatting met Patrick en Robin van TuskHead

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2023-15, uur 1 AlternativeFM 56:07
  2. Uitzending 2023-15, uur 2 AlternativeFM 56:39
  3. Uitzending 2023-15, uur 3 AlternativeFM 56:39
Delen via