Ga naar de inhoud

Melanie Ryan brengt nieuwe single ‘Rosewild’ uit in aanloop naar nieuw album

Melanie Ryan maakt toegankelijke muziek met een duidelijke country invloed. Haar muziek levert trouwe volgers op, zeker nu ze haar vierde single Rosewild uitbrengt. Eerder zijn al I Don’t Wanna Start Over,It Still Hurts en Miss Always Do It Right uitgekomen bij onder meer M.A.R.S. Label Group. De nieuwe single is de volgende stap nar haar album Girl From ’99 waarmee ze anderen hoopt te inspireren.

Uptempo Country nummer

De clip van I Don’t Wanna Start Over die Melanie ook gaat uitbrengen op haar aanstaande album Girl From ’99

,,Toen ik dit uptempo country-pop nummer schreef, was ik op een plek waarvan ik wist dat ik daar niet thuishoorde. Diep van binnen wist ik dat het tijd was om te vertrekken en net zoals een wilde roos te groeien waar ik wil groeien. Laat dit optimistische nummer al je zorgen wegvagen en je de kracht geven om je pad te veranderen”, vertelt Melanie over haar nieuwe single Rosewild die ze zelf heeft geschreven samen met haar producer Nick Jongejan.

Delen via