Ga naar de inhoud

Martijn Bakker verbreekt stilte met nieuwe single ‘Little Things’

De muzikant Martijn Bakker verbreekt de muzikale stilte, want na een jaar zonder nieuwe muziek vindt hij het de hoogste tijd voor zijn nieuwe single Little Things. Alsof hij het misschien wel heeft afgesproken, want op donderdag 13 april met de uitzending van Tuskhead komt zijn nieuwe single uit.

Aandacht

De bijbehorende videoclip zal een week later volgen en uiteraard in de samenvatting van week 15 worden meegenomen op deze website. De eerste vier songs zoals Where We Can Be, Trail Of Life, Love Called Music en Wherever I Go heeft Martijn in 2021 uitgebracht. Naast ons programma zijn de singles al eerder te horen geweest bij onder meer door RTV Oost, Plank Arnhem, RTV Arnhem, El Mundo en Omroep Gelderland.

De eerder uitgebrachte single Trail Of Life

Kleine dingen in het leven

,,Het nummer gaat over de kleine dingen in het leven, die eigenlijk veel kostbaarder zijn dan zilver en goud. Hoe wandelen in de natuur je zoveel nieuwe inzichten en rust in je hoofd kan brengen. Het koortje op het eind is een knipoog naar Martijn’s reizen door Zuid-Afrika. Het is gezongen in het Zoeloe. ‘inzinto e zin cani empelweni’ betekent ‘kleine dingen in het leven’”, zegt Martijn over zijn nieuwe single.

Delen via