Ga naar de inhoud

2023-06. Tweede Voorronde Rob Acda Award vanavond op herhaling

Net als bij de rechtstreekse uitzending van maandag 6 februari begint de uitzending op ZFM Zandvoort vanaf 19 uur met het tweede gedeelte van de tweede voorronde bij de Rob Acda Award in het Patronaat. Vanwege de factor tijd begint het eerste uur met Daisy Bellis en Culi. Om 20 uur volgen dan L’Asset en DINA.

Telefonisch gesprek

Naast de twee uur Rob Acda Award uit de tweede voorronde ook een telefonisch gesprek in het laatste uur, waarin Sven Ross vertelt over zijn optreden met Sterre Weldring op zondag 12 februari in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen en zijn nieuwste single A World We Believe In.

  1. Gesprek met Sven Ross over de single A World We Believe In in Alternative FM op 060223 Alternative FM 8:58

Nieuw materiaal

In het laatste uur is er aandacht voor muziek uit zowel de regio, maar ook daarbuiten. Onlangs heeft Nienke haar nieuwe single Waarom uitgebracht, waar een videoclip bij zit.

De clip bij de nieuwste single van Nienke

Twee tracks van nieuwste album Newland

Uit het Friese Harlingen laat Newland weer van zich horen met het album Eyecandy. In de uitzending zijn Send In The Clowns en Heaven Help Me Now gedraaid. Van het openingsnummer The Day John Met Paul is een videoclip gemaakt, waarin Alex Nieuwland (die schuilgaat achter Newland) stilstaat bij de eerste ontmoeting van Lennon en McCartney. Op deze website is meer over het album van Newland te vinden.

De dag dat de grootheden Lennon en McCartney elkaar voor het eerst treffen in de clip van Newland

Terugluisteren

De uitzending is terug te luisteren vanavond tussen 19 en 22 uur, waarin zoals aangetekend eerst begint met het tweede deel, gevolgd door het eerste deel. Verder is de uitzending te volgen via DAB+ 6A, 106.9 FM (vrije ether Zandvoort), de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN en op onder meer de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2023-06, uur 1 AlternativeFM 57:10
  2. Uitzending 2023-06, uur 2 AlternativeFM 56:37
  3. Uitzending 2023-06, uur 3 AlternativeFM 56:38
Delen via