Ga naar de inhoud

Eva Lima maakt vertaalslag tussen het mentale en emotionele op ‘Noise’

Eva Lima heeft onlangs haar EP Noise uitgebracht, waarop ook de twee singles Bulletproof en Pearl Inside staan. De vijf nummers verbinden het mentale en het emotionele.

Foto: Stan Wissink

Kogelvrij hart

Als je naar Bulletproof luistert, is het je ergens tegen verweren, maar dat er toch plekken van zwakte zijn, hoe goed je verdediging ook kan zijn. We blijven mensen.

De clip bij de single Bulletproof

Zelfvertrouwen

Het openingsnummer laat iemand horen die zelfvertrouwen heeft, met alle sterke en zwakke eigenschappen die de persoon in zich heeft. Hoe je het draait, wendt of keert, het heeft met Eva zelf te maken die besloten heeft om het roer om te gooien. Elektro, voorzien van een randje mellow, maar wel iets steviger.

Denderende rollercoaster

Metaforisch is Marbles, waarin emoties het beste zijn te beschrijven met de knikkers die alle kanten op rollen. Dansbaar is het allemaal zeker. Noise is een EP waarbij Eva Lima zich wel opnieuw heeft uitgevonden. Overigens is het titelnummer er best één om in te lijsten.

De EP Noise op Spotify
Delen via