Ga naar de inhoud

2023-04. Herhaling van 23 januari vanavond in Alternative FM door Rob Acda Award

Wie vanavond hoopgevend naar de uitzending wil luisteren bij ZFM Zandvoort, komt bedrogen uit, want het is een herhaling van maandagavond 23 januari. Dat alles heeft te maken met de voorronden van de Rob Acda Award die vanavond starten in het Patronaat Haarlem.

Telefonisch gesprek

In de eerste van een reeks uit vijf uitzendingen op de maandagavond is er aandacht voor de Berenice van Leer. Dit betreft een herhaling van het gesprek uit de uitzending van 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf op 19 januari en is er een telefonisch gesprek met GatoCato over zijn album Jardin de Flores die afglopen week is verschenen.

  1. Gesprek met GatoCato over het album Jardin de Flores in Alternative FM op 230123 Alternative FM 10:48

Nieuw Materiaal, ESNS en Clips

Nieuw materiaal is afkomstig van Kind Human. Verder is er muziek voorbij gekomen die is gerelateerd aan Eurosonic Noorderslag wat de week daarvoor heeft plaatsgevonden.

Een van die bands is bijvoorbeeld Novko, maar ook Ivyvox die een showcase hebben gedaan in Groningen.

De clip Sweet Sixteen die de Haagse band vorig jaar heeft uitgebracht

Tobias Bader heeft eerder op 15 december een liveoptreden gedaan in Alternative FM en in die uitzending heeft hij al iets verteld over Speed Of Light. Daar heeft hij een videoclip bij afgeleverd.

De clip bij de meest recente single van Tobias Bader

Een band die luide muziek maakt is de Rotterdamse band El Fatso. Zij hebben vorig jaar november hun EP Bravado uitgebracht en de band is inmiddels opgepikt door verschillende lokale omroepen die muziekprogramma’s hebben met een rauw randje zoals Zwaardvis bij Radio Capelle.

De clip bij Do Or Dread van de EP Bravado

Teugluisteren

De uitzending is vanavond tussen 19 en 22 terug te beluisteren bij ZFM Zandvoort. Dat kan onder meer via DAB+ 6A, 106.9 FM (vrije ether Zandvoort), de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN. Of hieronder. De uitzendingen rondom de Rob Acda Award beginnen vanaf maandag 30 januari en lopen tot en met maandagavond 20 februari.

  1. Uitzending 2023-04, uur 1 AlternativeFM 56:53
  2. Uitzending 2023-04, uur 2 AlternativeFM 56:26
  3. Uitzending 2023-04, uur 3 AlternativeFM 56:32
Delen via