Ga naar de inhoud

2022-03. Startsein voor Rob Acda Award in 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf met SIDECITY

Afgelopen donderdagavond is er weer een editie geweest van 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf tijdens Alternative FM bij ZFM Zandvoort met het hardcore hiphopcollectief SIDECITY uit Haarlem. De beweeglijke viermansgroep (zie foto) is ook te zien tijdens de finale van de Night Editie van de Rob Acda Award op 9 februari in het Patronaat. De winnaar uit die editie plaatst zich voor de finale op zondag 12 maart in hetzelfde Patronaat.

Consequenties

Voor het programma heeft dit consequenties, want daardoor zal tijdelijk het reguliere programma verkassen naar de maandagavond tussen 18 en 21 uur op ZFM Zandvoort. Daarin is er ook aandacht voor de Rob Acda Award met de deelnemende muzikanten, bands en danceproducers. Deze zullen vooral op de maandagavonden te horen zijn. Het begin daarvan is op 30 januari en de reeks eindigt op maandagavond 20 februari, waarin een terugblik is van de derde voorronde van 16 februari.

Telefonisch gesprek

In dit bericht wel de herhaling van donderdagavond 19 januari met daarin SIDECITY als centrale hoofdrolspelers. In die uitzending is een telefonisch gesprek met Berenice van Leer di op 5 februari haar debuutalbum From Silence presenteert in Bitterzoet Amsterdam. Overigens wordt vanavond dat interview wederom live uitgezonden rond 19.30.

  1. Gesprek met Berenice van Leer over het album From Silence in 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf bij Alternative FM op 190123 Alternative FM 12:40

Christie op 16 maart live

In de uitzending zelf is er aandacht voor onder meer Christie die in de maand januari haar album Onze Verhalen uit heeft gebracht. Zij is op 16 maart te zien en te beluisteren in Alternative FM.

De clip bij Ik Zie Je Nog Steeds van het album Onze Verhalen

Eerst volgende 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf

In de eerstvolgende editie van 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf op 23 februari, zal Jacob D. Edward te zien zijn, want daarna doet hij zijn releasehow van de EP Thresold in de PX Volendam.

De clip van Jacob D. Edward bij de eerder uitgebrachte single Sincerely Jacob

Terugkijken

De samenvatting van het programma is uiteraard weer terug te kijken en voor de fijnproevers is er de verborgen link van de livestream op YouTube te volgen.

Tijdelijk de herhaling op donderdagavond

Vanaf vandaag zijn de herhaling tijdelijk op de donderdagavonden tussen 19 en 22 uur te volgen zijn. De herhalingen van de uitzendingen zijn vanaf donderdagavond 26 januari tot en met 16 februari.

De samenvatting van afgelopen donderdagavond in 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf

Terugluisteren

Zoals eerder gemeld is er vanavond tussen 18 en 21 uur geen herhaling, maar een reguliere uitzending. De herhaling van deze uitzending is op donderdagavond tussen 19 en 22 uur.

  1. Uitzending 2023-03, uur 1 AlternativeFM 56:36
  2. Uitzending 2023-03, uur 2 AlternativeFM 57:00
  3. Uitzending 2023-03, uur 3 AlternativeFM 56:58
Delen via